[FF14入坑時機] 為慶祝冒險者人數突破2000萬, Square Enix推出限時半價優惠

362 回覆
18 Like 8 Dislike
唔洗, 你依家玩得黎, 熟習下,搞下漢化, 8月11號就差唔多35LV, 到時自動升級玩埋到60LV, 時間岩岩好
一年前買左一個月玩龍女
而家想玩番成個人唔鬼見左
定係要包月先出番黎
自膠
唔鬼記得自己開左日帳同美帳入鬼左日帳
不過唔係話唔比錢都有得入GAME打麻雀
佢直頭唔比我登入,定因為未開3.0免費
唔比錢都有得入GAME打麻雀果個係講緊試玩帳號
買左正式版之後就要續月費先登入到玩
即係我而家呢個AC唔比錢過幾日連免費3.0都冇得玩?
你買過Game已經係正式帳號,
完左月費就要入月費先可以繼續玩
咁等佢更新先由頭玩,唔想做跑狗
由頭玩係指開新帳號?? 咁樣你都係要做跑狗
更新只係簡化少少, 2.1-2.5大約縮左三十零個任
其實睇睇下都ok, 仲可順手練下英文。 俾機會自己試下
雖然試玩版冇得組隊但如果我一個買左full game既話,
係咪會可以同另外三個仲係試玩版既fd一齊組隊打4人副本?
驚搵唔到人一齊升
可以既,
你果個情況我諗4條友同時間一齊排副本都可以一齊入到同一個副本
新手傻仔一問 美服減價29.99個completed edition package買咗有冇話限時內要入?
聽講11/8之後可以玩到60lv 想19號前買再慢慢免費玩到60lv 之後先入序號得唔得? 玩咗兩日都係2x lv到
完全無問題, 但都好似上面位巴打咁講
玩到咁上下你就會想入code, 因為本身試玩限制左部分功能
試玩左一陣有少少問題想問
1) 隻GAME係唔係大部份角色都冇配音? 一開頭勁長cutscence但D角色全部冇配音睇字幕超怪..
2) Gridania 係大城? 定之後會去第個地方會見到多D人
3) 係唔係剩解主線就得? D支線任影唔影響劇情同值唔值得做?
唔該哂~
劇情越後越多配音
水都人口應該最密集 因為傳送點最近市埸
前期優先都係解主線+職業任務
想請問試玩版係唔係都可以整中文化?
可以
唔好意思 想請問有冇教學?
入第一頁既Discord群, 裡面有教學
整one time password啦
送個free teleport location慳唔少

日本地區推出SUMMER SALE活動
即日起至 8月18日 購買以下商品即可獲得半價優惠

Complete Edition (不包含典藏版)
包含遊戲本體+ 2.0 - 5.0資料片, 適合新入坑玩家購買

5.0資料片 Shadowbringers (普通版&典藏版)
包含3.0-5.0資料片內容, 適合回鍋玩家購買

Summer Sale特設網頁:
sqex.to/SFbSW

* 本遊戲即使平台/版本不同亦可共通遊玩
* 購買日版需要申請Square Enix既日本地區帳號
* 日本Amazon可使用香港信用卡付費
* JP Square Enix Store不接受香港信用卡付費
* JP Square Enix Store可使用日本Webmoney點數付費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞