[FF14入坑時機] 為慶祝冒險者人數突破2000萬, Square Enix推出限時半價優惠

362 回覆
18 Like 8 Dislike
設喺新加坡其實ok, wow都有澳洲服啦,呢啲睇se有冇心搞啫
我都認同
如果有南亞區可以減少or隔絕 Tonberry果類痴線佬
依加限制左 幾時會開返?
你預12點後
想問下整NA ac 既時候 啲city/ zip code/ state 是咪亂寫就得
巴打 唔好意思我知好弱智 但我入唔到game

我用一樣既id password 可以入官網 game就唔得
係咪我搞錯d乜?
可以 但最好填完記返低d資料
有咩事要搵客服既時候都答得返d資料
新手剛入坑,係lfrit開左個lv 1 角色,暫時係conjurer
如果我無理解錯你應該只係申請左SE帳號, 要再申請FF14既帳號
我就剛買,都係亂填,求其google搵啲個tax free zip code算。

可能我亂填,買左後,隻game要我做驗證,要用電話號碼SMS。

跟住都仲要再等10分8分鐘俾佢認證先開到角色。
有咩唔明可以入Discord群問
香港電話都收到佢sms?
你似申請埋One-time password 正常應該唔洗認証
巴打有無新手攻略? 唔太知做乜
係咪做下任 夠lv就做主線就ok?
之後個次電話認證,會俾你入多次電話號碼,仲可以選擇返香港電話咁。
呢個係主線任, 要優先解
呢個通常係解放系統功能 / 職業任 / 解放副本咁
基本上凈係解呢2種任就ok,
新手攻略可以去巴哈FF14版爬下文
又或者入第一頁個Discord群度請教
i see 唔該哂
推俾更多人見到
想問下呢, 5.0 特典坐騎去邊度拎?
我個進度係3.0 多D.
遊戲裡面既信箱領取, 唔關主線進度事
好撚好玩 日玩10HOURS
終於完左4.0,成個解放劇情得武士之國比較吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞