[FF14入坑時機] 為慶祝冒險者人數突破2000萬, Square Enix推出限時半價優惠

362 回覆
18 Like 8 Dislike
有無坦有興趣拓荒E8S同之後啲王
Element Server
正,咁我可以出手買埋Pc 版
除左俾月費
係唔係要課好多金先玩得勁?
1蚊都唔使課已經可以玩到最勁
呢隻唔係果d Pay to win既濕鳩mmo
課金唔影響能力 , 勁唔勁係睇駕駛員操作技術
想問是唔是down佢個app可以有多一個水晶傳送優惠點?手機run唔起佢隻app
係, 手機run唔起可以試下用Android模擬器
同NA SQEN store 果個有乜分別
]同NA SQEN store 果個有乜分別

唔同地區既優惠係分開做
對玩家既影響只有付費方式既分別

美帳可以用香港信用卡找數
日帳唔得,要買Webmoney
明白!

但好奇一問,咁有乜理由會用日帳?
唔好意思,又有問題。
本身ps4 日版有齊5.0 典藏版本。
咁我pc 係咪要買complete edition 就ok?
唔一定人人都有信用卡
同埋好多時佢地d折唔係全區同時做

我入坑果陣就係得日區有折所以我係用日帳, 平時用開Webmoney找數
YES
買撚錯左collecter edition
點算
好似無得退款,
係咪買左Shadowbringers collecter edition?
唯有買多個Starter Edition, 咁就無問題
呀呀呀呀呀
send email俾SE睇下有冇得退
巴哈嗰邊最近好似有個成功例子
唔等了
買多個starter pack

另外,想請教職業問題

一開始揀嘅職業有什麼要注意
進階職業如何轉職?
一隻角色可以玩晒全部職, 每隻職都有唔同轉職條件
第一隻職業升到10lv就會開放俾你接其他2.0職業既轉職任
推到19號
我想問下做奶點樣可以選擇自己人補血? 用手制

我見人話用十字制上下,但只選擇到自己。。。係咪上下淨係apply 到落組隊隊友度? 街人同npc唔work?
呢個問題有d複雜
你入第一頁個Discord群度問應該會有人解答到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞