[FF14入坑時機] 為慶祝冒險者人數突破2000萬, Square Enix推出限時半價優惠

362 回覆
18 Like 8 Dislike
唔睇攻略, 可以真正咁享受隻game
不過到後期想有挑戰性玩下限既"極"系統副本就點都要睇攻略
如果唔係連自己點死都唔知

有100%bonus 個升lv 速度岩岩好

正常, 十幾年前玩開WOW既我都覺得50前出技係好慢
但過左50就會漸入佳境, 80直頭覺得好忙
高難度副本一定要做功課啦
尋日我打到隻主線泰坦副本都開始覺得手忙腳亂
開始好多技出
衣家先見到呢個post
過左特價
下次入坑睇黎要festive season了...
e+免費玩係到35定到60
幾時先再有特價
完咗無幾耐
想玩就直接買啦
新手啱啱入坑
有冇話邊個ser多啲人玩㗎?
Gaia DC - Ifrit Server最多香港人
想問下邊隻職dps比較高
係咪全部近戰都係坦嚟㗎?
怕自己揀錯職
呢隻Game一隻角色可以玩晒全部職
火力高既毒撚職有黑魔同侍,
但DPS高低主要係睇個人既操作手法

有咩唔明可以入第一頁個Discord Group 或 遊戲台個FF14大post,
呢個post主要係推廣優惠 依家已經完左優惠所以唔再覆呢邊
呢隻game可以練曬所有職業佢架
每個職都試下跟住練自己鍾意的職業咪得囉

藍色icon係坦 紅色Icon近戰係單人輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞