[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(6)(大結局+外傳)

1001 回覆
329 Like 5 Dislike
睇到個全文完 好有舒一氣嘅感覺
多謝樓豬
欣賞細心嘅讀者
係啊 今次先真係完啦
外傳go go go
係時候到蕭生出場

真係完咗啦,多謝樓主寫咗個咁感動嘅故事
睇埋外傳,下個故再見!

好好睇ar睇完個咁好嘅故,你叫我點睇其他故ar
最尾結局睇到眼濕濕、起哂雞皮,係一個好好嘅結局,咁就完la,真係好唔捨得
期待樓主番外篇同下一個故出書嘅話真係會買㗎
多謝支持 記住你個名㗎
真係完了 有少少唔捨得樓豬
Btw 樓豬快啲出書
Haha多謝你破戒追呢個愛情故
希望你睇得開心
我下個又係愛情故(如無意外之後就唔寫愛情住)
希望再會見到你
哭𠹌咗
個故好好睇呀 有幾次都睇到眼濕濕
hep five香姨嗰度已經好感動
最尾幾篇都啱啱好 感動得嚟唔會太煽情
期待番外篇
好開心阿晴可以拎返呢段記憶
多謝支持
係啊 今次先係真ending
我都好唔捨得啊!!!!
出書呢⋯⋯我都期望中(唔係無機會)
希望之後繼續見到你
好好睇呀多謝樓主寫左個咁好既故
最後呢篇好感人,結局感好強,要交代既全部交代晒,而理由我自己收貨

見到天使將舊記憶俾阿晴時真係代入左阿軒果種「我搏晒老命嘅事終於俾佢知道」眼濕濕

期待樓主日後寫嘅故事,最好都係good ending啦
我抖一日咋
後日就見
我都唔捨得你啦 成日都見你
承你貴言
我自己都好鍾意香姨嗰段
個人感受係 其實有感情比愛情更高
多謝你支持啊 過一日就有蕭揚睇
多謝天使
多謝你啊tatarmy巴
真係見你由頭支持到尾
鍾意個結局就好啦 我自己都覺得呢個已經係我最滿意嘅一個ending

至於之後係咩ending le⋯⋯
睇吓我嗰期想唔想收刀片賺啲外快啦
好睇!辛苦曬樓豬成日爆肝了!

望住啊軒一步步咁成長真係好感動
而啊晴為咗比啊軒得到幸福而做咁多嘢都睇到好心up
期待樓豬下一個故!好耐冇試過睇故睇到日日都喺度mon po 又喺度諗跟住會點樣了

Btw期待蕭揚外傳+1
多謝樓主
出書(應該)會買
Btw好彩唔係sad end ,如果唔係真係10個刀片都唔夠代表我對你嘅仇恨
多謝你嘅支持啊!
雖然阿軒係咁成日俾人鬧,
但係跟住個故事發展其實佢真係進步咗好多,
所以對我來講佢都係一個值得我鍾意嘅第一位男主角
咁我多謝定你支持先啦,同埋都多謝你平時成日幫我推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞