[穿越/愛情]《我同鍾意咗十一年嘅人表白,佢竟然跳海死咗》(6)(大結局+外傳)

1001 回覆
329 Like 5 Dislike
覺得結局好壞都有佢既意義所以冇打算俾樓主刀片
總之多謝樓主咁耐以來用個肝去寫故
期待番外篇
haha因為仲有番外篇嘛
我都覺得似 但我又想令成個故事貼地多啲
所以先成為而家有媽媽、有救owen等等劇情

至於未必似預期 係因為好多人想sad end嘛
happy 仔
無啦樓主唔會咁殘忍
番外篇係有少少驚喜 但唔會再突然死全家咁啦
多謝你支持
我地番外篇見
一早 follow 咗啦 之前都有 follow popcorn嗰個
完得有啲空虛
咁你實睇到都得
所以仲有番外篇
保住命仔
覺得owen同求婚大作戰個男二一樣比人當水泡
呢個故仔係咪亦都叫人唔好騎牛揾馬
多謝大家嘅回應同埋一齊渡過ending
我都知大家有少少意猶未盡
係正常嘅 因為連個「完」字都未有

呢個都係我當初寫完ending嘅感覺
所以先造就到番外篇出現

細心嘅讀者可能會留意到故事仲有一啲未交代哂嘅內容
而呢啲內容 將會去番外篇講埋
所以由聽日開始 一連三日 每日一更將會出埋故事最後嘅番外篇

希望大家會睇埋落去 陪我正式完成呢個故事
多謝所有今日一齊追故嘅巴絲
未完架 聽日再見啦
都係重點之一
最後: 如果呢個po上到250正皮 當日將會加更
呢個好有可能都係呢個po最後嘅加更機會
大家加油
好開心因為冇人死
連Owen都唔使死
Aiko同九公又一齊咗
好啦...蕭揚係我㗎喇
可唔可以另外寫個sad end
係happy ending
但好似完得快咗少少
同埋唔知係咪我miss咗
天使話發現阿軒睇到紅線、見習天使,覺得有人從中作梗,番外篇會唔會交代番?
Yeah. Happy ending. 我忍咗成個幾星期唔睇,等出結果先一口氣追翻哂,仲買定一箱刀片,唸住睇完就寄。好彩係happy ending ,聽朝可以去退貨。
多謝你寫左個咁好睇既故比我地呀
Happy ending真係好
唔洗個心銀住咁訓
好想睇多啲呀軒同呀晴sweetsweet畫面呀
係happy end好感動
正呀喂
不過P牌正皮唔到
墨辰:喂?阿珍啊?我墨塵啊。無~我只係想講前幾日訂嗰一箱刀片唔洗要啦。
阿珍:啊?點解嘅?
墨辰:因為happy ending咯。係啦,順便幫我訂幾盒卡士蘭
由一開始睇到而家 多謝呢篇故陪左我咁多日
真係好好睇 劇情出乎意料之外又緊湊
大結局收得好之餘又make sense 唔突兀
出書一定會買 多謝樓豬嘅文字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞