召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

買左

有冇人淘過?
WORK唔WORK?

淘咗
吸到塵蟎但對比其他人用小狗感覺上好似弱d
冇佢哋吸到咁多出嚟

我買左小狗 聽你咁講貴50雞都算啦

買左

有冇人淘過?
WORK唔WORK?

淘咗
冇佢哋吸到咁多出嚟

貴100啊
又到40頁喇,可以黎個大型包膠喇各位
下回已開定
https://lihkg.com/thread/225175/page/1

支40蚊魚竿非常抵屌,又送埋個魚攪,試過非常work

男人買bra

買左

有冇人淘過?
WORK唔WORK?

淘咗
冇佢哋吸到咁多出嚟

貴100啊

我買左再之前巴打包過膠cheap啲個隻

$48 
下回已開定
https://lihkg.com/thread/225175/page/1

紅薯粉絲 好味 不過份量好撚多 一餅應該夠兩個人食

淨薯粉? 無味?
之前睇宅人食堂介紹過, 都幾好食, 裡面有包荀好大陣味, 唔食可以唔落

其實主要臭味係唔係包荀?
我見D人講臭到幾日都散唔到D味,好誇張

係 落左包荀成間屋到第二日都係個陣味 其實只係正常荀會有個陣味 我媽媽勁鐘意食 話落埋好食好多

紅薯粉絲 好味 不過份量好撚多 一餅應該夠兩個人食

淨薯粉? 無味?

我用雞湯煮
下回已開定
1001推埋佢
Push

擺飾物嘅樹枝架 9.9 幾扺
不過比想像中大舊

婆仔鞋 佢話偏細拍大一碼,點知黎到都大左 要sip 鞋墊

Muji 款啲盒仔,不過佢平好多 呢度5件都係30零蚊,係回購品幾好

訂制嘅puzzle,係見佢平平地11蚊包郵就整黎玩下
不過 人面變做puzzle 有啲不安
(為免自爆畫花左個樣 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞