召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
親您好!非常感謝您購買本店的產品,由於您的收貨地址是集運倉,集運倉是不能發含有液體的包裹哦,所以很遺憾無法給您發貨哦,您看能不能更改國內的地址呢,看到留言請與客服聯繫,謝謝!
真係會拒發

你同佢講你用緊嗰間運到無問題叫佢放心寄出啦
利申試過
btw依個問題係關於大陸段物流所以應該可以討論吧

佢叫我退款 我直接退款搵個FD幫我買

幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意
佢地話啲毛料差之餘喺因爲啲冷擺咗好多年
先會咁樣 臭到洗都洗唔甩 好似喺旺角啲公廁抹完廁所咁
於是比咗中評 依家個店主又唉又西
點算好 淘咗幾年 第一次遇到依啲事

送個負評啦
屋企好撚多強
有冇人買過殺強o既野
我睇過幾間都唔送香港
屋企好撚多強
有冇人買過殺強o既野
我睇過幾間都唔送香港

隔離問

準備爆菊花

準備爆菊花

電腦椅包膠
有冇人淘寶比錢好lag?

有 成日彈
我想問下呢間啲衫褲得唔得
http://c.b0yp.com/h.55Fd6M?cv=p2LHZtLdMUx&sm=1ba23a
有無人而家個網好慢?

有 成日彈

唔怪得你個名咁熟
張椅未到手
有無巴絲淘過間條衫?邊間可以一戰?
利申:有淘開淨色衫,想轉下款
有無巴絲淘過間條衫?邊間可以一戰?
利申:有淘開淨色衫,想轉下款

無…但邊間淨色衫可以一戰
LM
等到頸都長幾粒電終於做完三次循環
開始容量測試
等到頸都長幾粒電終於做完三次循環
開始容量測試

愛老公?
親您好!非常感謝您購買本店的產品,由於您的收貨地址是集運倉,集運倉是不能發含有液體的包裹哦,所以很遺憾無法給您發貨哦,您看能不能更改國內的地址呢,看到留言請與客服聯繫,謝謝!
真係會拒發

你同佢講你用緊嗰間運到無問題叫佢放心寄出啦
利申試過
btw依個問題係關於大陸段物流所以應該可以討論吧

佢叫我退款 我直接退款搵個FD幫我買

我係雨潼買化妝掃+ 細較剪, 佢直情唔俾我入俾錢
提交訂單 已經話我填錯野, 交易關閉
我第二次買都唔得, 佢客服主動搵我, 問我個地址係唔係集運
我直頭同佢講, 我住香港, 一定要集運
佢整左條LINK 俾我再拍
屌 今日拆貨見到個電話支架中間卡住粒珠個位爛左 卡唔到入去=廢左
影左相比賣家 佢話會退比我 申請完退款佢無動靜
想睇下佢搞成點 由朝炸到佢晚 明明online緊 都問極唔撚應機
唔係未中過伏 但佢咁態度真係唔撚gur 佢天貓舖黎 上網睇天貓介入好似會幫賣家個邊 我可以點做?

有冇呢種純白有口袋嘅t恤介紹
屌 今日拆貨見到個電話支架中間卡住粒珠個位爛左 卡唔到入去=廢左
想睇下佢搞成點 由朝炸到佢晚 明明online緊 都問極唔撚應機
唔係未中過伏 但佢咁態度真係唔撚gur 佢天貓舖黎 上網睇天貓介入好似會幫賣家個邊 我可以點做?

通常都係拖到系統自動退款
之前買過幾間叫退 都係要等

唔應到時間就自動退款啦,唔使理,通常退錢要較高級話事,愈大間店,客服唔係老細或高層,就話唔到事,只有唔理或hea你,反而細店老闆做埋客服,就好易即時退

影低旺旺對話圖然後搵淘寶介入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞