召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

我最近淘左依個, 平時用開剃, 第一次用鬚刨, 平平地仲要充電式算唔錯

我平時都用開剃刀,想轉鬚刨
巴打呢個剃得乾唔乾淨?會唔會夾肉?夠唔夠力?
有冇平香薰空氣清新劑
日本城十幾蚊個d無乜味
淘十蚊個d勁大人工香味但揮發勁快

見到有隻泰國直送 平平地唔知堅定流。

有無link

我都想要link

我最近淘左依個, 平時用開剃, 第一次用鬚刨, 平平地仲要充電式算唔錯

好似幾好
隻唐狗養番樓巴打
條毛巾用完記得話我知好唔好用
有無人買過usb分線器 邊隻好
驚充電好慢

邊隻都會慢
Sodo:
【睡前福利】现在开抢~
【斐丽】双头锁色自动眉笔【5色可选】沃尔玛39元/支现在券后只要【3.9元】秒杀创新眉笔设计,独创眉刷,一笔成型,持久上色,轻松打造自然美'眉'【送3个眉卡】
现在开抢不用熬夜到0点也可以抢~
---------------------
【领券下单链接】http://c.b0yp.com/h.g8myLE?cv=AqAFZtyKP19
【点链接领券下单,或者复制整条文字信息打开手机淘宝领券下单】¥AqAFZtyKP19¥

3.9眉筆☺️

全部用過
黃色果把好雞

建議用呢把,華輝買

我見好鋪頭入面既片,都係用夾把刀介
好唔好用都唔會再買啦,呢D打一兩次就收埋

夾把刀,開cat 6好容易介埋入面啲花
btw我唔係有夾跟身
所以要用上面把野

岩岩試左把刀仔,好順喎
我想問下呢點解我淘寶比錢果時用左集分寶,跟住就唔可以用支付寶HK?
佢簡直係成個支付寶HK唔比我選擇,收埋左.
唔該巴打
我想問下呢點解我淘寶比錢果時用左集分寶,跟住就唔可以用支付寶HK?
唔該巴打

電腦版無事😂
唔該巴打

係咁的,完
唔該巴打

無得解 人地個setting 係咁

全部用過
黃色果把好雞

建議用呢把,華輝買

我見好鋪頭入面既片,都係用夾把刀介
好唔好用都唔會再買啦,呢D打一兩次就收埋

夾把刀,開cat 6好容易介埋入面啲花
btw我唔係有夾跟身
所以要用上面把野

岩岩試左把刀仔,好順喎

開頭緊係
用得多個口會大
不過你唔係成日用,夠做喇

u型枕頭護頸枕 可收納, 去馬.......

有冇link

幾好咁
有冇巴絲有啲相熟嘅高彷波鞋嘅鋪頭
或者有佢地wechat都得
想淘返對低筒kobe黎出街

wechat ID: YG3458
有冇巴絲有啲相熟嘅高彷波鞋嘅鋪頭
或者有佢地wechat都得
想淘返對低筒kobe黎出街

wechat ID: YG3458

唔係相熟 不過都follow左一段時間
見佢好多款 基本上講得出都有
搵佢買過一對sock dart特別版 質量唔差 行出街呃到人

準備爆菊花

睇落左右唔對稱 都算舒服

準備爆菊花

正喎

準備爆菊花

正喎

望左好耐 諗緊點解張凳下面有對腳著住藍色拖鞋 但又冇個身
有無巴打淘過床? 單人床想換雙人床,ikea個d套闊,要闊120cm既雙人床 淘寶唔知點解一search就成二千蚊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞