召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
點解淘寶少左咁多野 係咪有版權果啲貨都落曬架
好期待啲貼!好靚
但on9一問 我基本上一日跌兩次電話落地
所以轉咗用啲超強勁防撞保護貼
如果依啲貼我就咁貼上面 即喺唔拆原本塊超勁貼
會唔會好厚

真係幾靚

199係咪已經最平?有冇再有其他優惠?

同問
好期待啲貼!好靚
但on9一問 我基本上一日跌兩次電話落地
所以轉咗用啲超強勁防撞保護貼
如果依啲貼我就咁貼上面 即喺唔拆原本塊超勁貼
會唔會好厚

未必痴到上去
Btw乜撚野超強勁防撞

有冇人知

我已經識答

過隔離post問

有冇人知

我已經識答

過隔離post問

問咗啦

想買0.6米,唔知會唔會反然佢包到要計體積重
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.1997196601.51.YVNfKb&id=23978528096

199係咪已經最平?有冇再有其他優惠?

同問

用咗$200優惠券會唔會送多套過濾套裝?

No
天貓超市直送
想問支付寶hk係咪一定要$100咁入 即係$100/$200/$300咁
想問支付寶hk係咪一定要$100咁入 即係$100/$200/$300咁

yup

最少100,之後可以50咁跳

Thanks!!!

Thanks!!!

不過小心有啲收銀唔係好知,我果次個收銀姨姨都唔知可以$50咁跳
佢都係話佢試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞