召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

唔敢用
留明

Ironman幾抵屌 放係公司霸氣
之前收到我忘記包膠了

同一粒響自然光下...

唔知算唔算靚...但合我眼緣
第一粒40零蚊、第二粒百幾蚊
最近想淘蒸氣拖把#happy

另外幾年前用阿里媽媽返利
返左幾百蚊返黎
最後會話我資料唔岩
唔比我換返錢

好多返利都要實名

整左實左名好耐
以前幾十幾十蚊咁都返到
點知儲到六百幾就返唔到
呢種下雨天氣, 烘鞋器, 同防水噴霧 好有用
天貓積分咩黎,點先有?

係天貓買嘢就會俾 好似係
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/22/152517_7fcbadc1ac39ceba3b5113046c9393ed.jpg[img]
幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意
佢地話啲毛料差之餘喺因爲啲冷擺咗好多年
先會咁樣 臭到洗都洗唔甩 好似喺旺角啲公廁抹完廁所咁
於是比咗中評 依家個店主又唉又西
點算好 淘咗幾年 第一次遇到依啲事

你既郵寄地址係集運定自己
集運就有得佢

幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意

呢間野出名係煩 遲左啲比錢/評論 又係咁
天貓積分咩黎,點先有?

係天貓買嘢就會俾 好似係

但我見俾好少,一次得幾分。

慢慢儲 一淘加積分一齊用就好回味

幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意

邊件3

幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意

邊件3

讚成差評
親您好!非常感謝您購買本店的產品,由於您的收貨地址是集運倉,集運倉是不能發含有液體的包裹哦,所以很遺憾無法給您發貨哦,您看能不能更改國內的地址呢,看到留言請與客服聯繫,謝謝!
真係會拒發
天貓積分咩黎,點先有?

抽卷 抵錢 咁
通常都買野
親您好!非常感謝您購買本店的產品,由於您的收貨地址是集運倉,集運倉是不能發含有液體的包裹哦,所以很遺憾無法給您發貨哦,您看能不能更改國內的地址呢,看到留言請與客服聯繫,謝謝!
真係會拒發

官集都好大機會
通常都廢事廢 又彈咁就廢
之前見有絲打推薦過Rena小鋪
買左呢件 真係幾高質 質地好滑唔會太薄 同圖冇咩差別 不過我著上身個袖冇咁長 大概係中袖

白波鞋 好似係仿唔知咩名牌 質地唔錯 皮好軟 底唔硬算舒服 行得耐就唔知 如果要著厚襪就最好買大一個size

雨潼掃 第2次買 正

Iphone case 叉電同earphone 位做埋封口 幾仔細 可靠圖印得唔係太高清

幾個星期前買咗件冷衫
但送到過黎又臭又濕笠笠
拎完去洗都喺勁臭
咁屋企人就做毛冷生意

咁你都只係比中評 你都幾好心地
我之前又係試過比負評收到類似既野 之後我唔理佢 佢就每日都SD比我 一個星期到就無再SD比我
點解次次包裝都咁大塵 咁污糟
真係會拒發

官集都好大機會
通常都廢事廢 又彈咁就廢

我已經係用私集,佢都唔肯,同佢講埋叫佢貨品寫文具就可以 佢死都唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞