召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

Yoooo!!到咗啦!
但我仲未諗到貼邊個好
幫手揀揀呀 我藍色手機殻 襯邊個好啲

[img]https:/9.jpg[/img]

藍色殼緊係襯alive

自膠 係alice.

u型枕頭護頸枕 可收納, 去馬.......

有冇link

幾好咁

https://detail.tmall.com/item.htm?id=528628538607&_u=t2dmg8j26111
蘇之潤收納u型枕頭護頸枕 ¥ 49.90
唔係吹氣, 係記憶棉

多謝分享

199係咪已經最平?有冇再有其他優惠?

同問

用咗$200優惠券會唔會送多套過濾套裝?

No

送果套同原裝嗰個一樣?

巴打我睇上面d優惠卷全部都過哂期 自己上一淘搵又搵唔到咁平 係咪仲可以199買到

同問

No

送果套同原裝嗰個一樣?

巴打我睇上面d優惠卷全部都過哂期 自己上一淘搵又搵唔到咁平 係咪仲可以199買到

問題解決 謝各位巴打
想問支付寶hk係咪一定要$100咁入 即係$100/$200/$300咁

最少100,之後可以50咁跳

Thanks!!!

不過小心有啲收銀唔係好知,我果次個收銀姨姨都唔知可以$50咁跳
佢都係話佢試下

如果你有渣打網上銀行,可以用網上銀行由戶口或信用卡轉入去,就可以唔限,試過轉12.2都OK

[member]
多謝晒,裝左好折寶+多多,關左好折寶,多多OK,歷史價格同隱藏卷都work

同問

No

送果套同原裝嗰個一樣?

呢間試下
https://taoquan.taobao.com/coupon/unify_apply.htm?activityId=2ee383cedb28437f82b677476f7e70b3&sellerId=2403721988
Yoooo!!到咗啦!
但我仲未諗到貼邊個好
幫手揀揀呀 我藍色手機殻 襯邊個好啲

Alice
包住啲先
自己本身係日本買左佢ultra boost 1600hkd
再係發條買左對一樣款既返黎 就400hkd
結論 發條鞋只係膠水明顯少少
其他一鳩樣
其他一鳩樣

POST D圖出黎得唔得巴打
其他一鳩樣

個底一樣都係咁舒服
一淘個極速達點申請?
我支付寶CN已經實名左 又有2心以上
係個淘寶"安全模型"唔知係邊到睇
隻唐狗養番樓巴打
條毛巾用完記得話我知好唔好用

好,聽日用
其他一鳩樣

加密

假既個底無咁軟 著上腳一陣先feel 到
其他一鳩樣

加密

係咪左邊係假 ?
其他一鳩樣

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?
其他一鳩樣

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?

黑色
其他一鳩樣

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?

黑色

買家離手...仲有冇人估
其他一鳩樣

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?

黑色

黑假?

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?

黑色

黑假?

Ok 開估
黑真 銀假

一個戶口係咪淨係可以攞一次?

有冇人可以答下,利申,新手乜都唔識

打keyword,見到想買既野按落去,就得

加密

係咪左邊係假 ?

講顏色ok?

黑色

黑假?

Ok 開估
黑真 銀假

好似都抵玩喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞