召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
用一淘下單係你確認完收貨16日後啲集分寶就會到帳,到時你係電腦俾錢就會見到有得剔黎用

有冇方法可以再快啲?唔使等16日咁耐

同問

u型枕頭護頸枕 可收納, 去馬.......

有冇link

幾好咁

https://detail.tmall.com/item.htm?id=528628538607&_u=t2dmg8j26111
蘇之潤收納u型枕頭護頸枕 ¥ 49.90
唔係吹氣, 係記憶棉

我都唔知 老豆幫我整
整完依塊貼 試過個電話放衫袋
之後追巴士 成個電話凌空飛起旋轉360度插水mon落地
都無爆mon 又成日高處墮下 都無試過爆過mon
基本上一日兩跌 跌到部機壞 都未爆mon

你不如整條繩掛住係條頸算啦 永無跌
我想問下呢點解我淘寶比錢果時用左集分寶,跟住就唔可以用支付寶HK?
佢簡直係成個支付寶HK唔比我選擇,收埋左.
唔該巴打

電腦版無事😂

我就係電腦版唔得,咁我得支付寶hk,咁返現果啲錢咪用唔到,浪費曬
我想問下呢點解我淘寶比錢果時用左集分寶,跟住就唔可以用支付寶HK?
唔該巴打

無得解 人地個setting 係咁

等我仲係咁用一淘
留名
唔該巴打

等我仲係咁用一淘

用pps 比錢囉
平時啱用集分咪hk 囉
唔該巴打

等我仲係咁用一淘

一係用黎比小額單 一係儲到夠多一炮過俾
只要成張單可以用晒集分寶咪得囉 一淘一定冇蝕底嘅
天貓超市直送

薯粉係粗粉定幼粉黎 好唔好食
天貓超市直送

薯粉係粗粉定幼粉黎 好唔好食

好正咁
Yoooo!!到咗啦!
但我仲未諗到貼邊個好
幫手揀揀呀 我藍色手機殻 襯邊個好啲

https://na.cx/i/fOr32b9.jpg[/img]

最左 !

可以.
只係唔比人優惠劵
Yoooo!!到咗啦!
但我仲未諗到貼邊個好

緊係alice

準備爆菊花

睇落左右唔對稱 都算舒服

正喎

望左好耐 諗緊點解張凳下面有對腳著住藍色拖鞋 但又冇個身

Yoooo!!到咗啦!
但我仲未諗到貼邊個好

藍色殼緊係襯alive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞