召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你比多啲好評
有啲舖set咗比得太少好評既唔比你買,驚係職業差評師
你試下搵朋友買完之後用朋友代付比錢?
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

無呀,呢啲佢地嘅說話叫差評師
成日俾差評人俾到淘寶block 你ac
你到底俾幾多差評
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

借左friend 個新acc無差評過喎
舊acc就差評唔多 係有時會退款
試過買PS, AI, Lightroom,佢放個file係有毒嗰d大陸雲端,我淆底驚中毒冇dl先申請退款
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

試過買PS, AI, Lightroom,佢放個file係有毒嗰d大陸雲端,我淆底驚中毒冇dl先申請退款

係唔係你比d賣家差評左你?
D賣家都會比評語嫁
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

大陸喺得個啲雲端喺俾用 下次買虛擬嘢就問清楚先
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

人地俾左你用又退款 我係賣家都差評你
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

去我的淘寶>評價管理
睇下累積信用同埋信用度幾多%

有無巴打用過呢類手機架?我想知個磁石對手機係咪唔好

用過類似, 電話無咩問題
[img]https://na.cx/i/zrRK2Aq.jpg[/im

thanks

我買左個,都吸唔到既
成日都想買盒砌,但砌完又冇位擺
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

根本無辦法證明你有無dl過
就算你appeal差評/客服介入退款你都一定輸硬
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

最尾都係cap圖show個防毒bam左個file
買虛擬野大家記得問清楚

btw 舊ac累計信用79,新ac買過兩三次野全部好評左都得17 唔知點count
呢個信用唔夠嘅情況都係1dd舖頭買唔到,天貓嗰d又買到
原來我 好评率:100.00%
可能我好小比差評人地
原來我 好评率:100.00%
可能我好小比差評人地

我會同賣家講,一係退一半錢一係負評佢自己揀
成日都想買盒砌,但砌完又冇位擺
[img]https://na.cx/i/T1Kn446.jpg[/im

好抵玩,人生總要砌一盒大野
不過唔分袋砌到想自殺
夏天淘太陽眼鏡是常識吧
Oliver people ,做工唔錯,冇花冇鬆
百三人仔都 ok 的
實物圖
包裝盒

眼鏡盒

真身(磨沙黑+灰鏡)

Link
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=538771298755

多謝觀賞
有無人試過
可以點解除返
我係咪再無得買野

你到底俾幾多差評

最尾都係cap圖show個防毒bam左個file
買虛擬野大家記得問清楚

btw 舊ac累計信用79,新ac買過兩三次野全部好評左都得17 唔知點count
呢個信用唔夠嘅情況都係1dd舖頭買唔到,天貓嗰d又買到

d舖有得set bam 唔 bam 低信用用家, 有d舖唔理買家信用照做生意, bam 唔 bam 主要睇買家比同收負評數目同糾紛率, 唔係睇信用, 另外,download 呢d file 我會用 vmware, virtual PC 之類 set 架 virtual machine 去做, 安全好多

可以GOOGLE下,網上面有好多講法,有人話影響,有人話冇問題
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/supplement/20170115/56169150

睇報導,其實影響唔係好大,最多都係指南針有問題
買左塊高漫1060pro 繪圖板
好緊張
想問下,我買左件衫,佢承諾五日内發貨,18號見到佢發,但個運單no等左幾日都係冇記錄
我第三日已經催佢發,賣家就十問九唔應,最後頂唔順申請僅退款
結果今日物流更新先見到佢物流尋日出左庫,依家到東莞
1. 僅退款申請係咪唔會成功?如果個賣家唔理,最後退左款但貨到左我集運嗰邊,佢有冇得上訴?
2. 咁我依家係咪要焗食件衫?尋日以為到齊嘢集運已經發左貨 我見佢有個投訴賣家嘅選項,有冇巴絲試過投訴成功?

入極都唔夠自己女人買衫
之前見有巴打淘飛科電鬚刨,想問下三頭好唔好用?或者有冇其他牌子好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞