召喚熱愛淘寶的親[15]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

鍾意連住就連住 想除就除 懶就唔除 想乾淨d未吸埋囉
吸麈姐 你自己鍾意啦
有無人淘過咩小強藥個d?
屋企好多德國小強

我之前分享過,用到依家好似無左9成小強
云杀蟑螂药胶饵除灭蟑螂屋药粉粘贴板捕捉器家用全窝端强力杀虫剂【包邮】
9.90元買一送20
http://c.b0yp.com/h.gGrtTd?cv=O3fPZGb3HNM
-----------------
复制这条信息,¥O3fPZGb3HNM¥ ,打开【手机淘宝】即可下单

唔該晒巴打

鍾意連住就連住 想除就除 懶就唔除 想乾淨d未吸埋囉
吸麈姐 你自己鍾意啦

咪就係 問得黎都吸完啦
唔放心問下店家囉
連枕套又唔會爆炸 唔連都唔會爆炸
求持久力強既電筒推介
[偽少女入]搵到間又平又正taobao shop

話說本人中意D懶少女style衣著
之前喺tb見呢間野D衫好平
E家又轉季 咪試下佢 入手左1件
大約等左2日就到集運點
本身以為咁平應該都係地攤貨
點知一拆開大驚喜
D質料摸到係靚果D 唔識形容
尤其牛仔褲如果料差一望就知
勁高質 著得舒服又靚 勁中意
同埋d衫個tag係中國牌子
有咩mouse 用落正
btw,有樣野真 無彈力 除得好辛苦
中間收腰位無得較 要夾人著 夾就少女 唔夾就孕婦
不過平平地是但試下啦
仲有無絲打買過呢類衫些牙下
有咩mouse 用落正

btw,有樣野真 無彈力 除得好辛苦
中間收腰位無得較 要夾人著 夾就少女 唔夾就孕婦
不過平平地是但試下啦
仲有無絲打買過呢類衫些牙下

啲碎花唔係個個carry到

我都唔得

絲打買邊間?
我都買開手工皂

件外套幾正 我之前都淘左
想問咁多位巴絲打 淘完d電器 塵蟎機,吸塵機果d 係會轉3腳插 定用2 腳轉插就算?

我都唔得

乜都log in曬喇
想問咁多位巴絲打 淘完d電器 塵蟎機,吸塵機果d 係會轉3腳插 定用2 腳轉插就算?

吸塵機果D自已換左13A插so頭好D,两腳果D吸吸下塵自已甩甩下就無謂
[偽少女入]搵到間又平又正taobao shop

話說本人中意D懶少女style衣著
之前喺tb見呢間野D衫好平
E家又轉季 咪試下佢 入手左1件
大約等左2日就到集運點
本身以為咁平應該都係地攤貨
點知一拆開大驚喜
D質料摸到係靚果D 唔識形容
尤其牛仔褲如果料差一望就知
勁高質 著得舒服又靚 勁中意
同埋d衫個tag係中國牌子

開頭仲諗邊度見過呢段字 見到牛仔褲嗰度就諗起要返去叫人唔好再推po先

買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞