歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎(34)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
整多3隻黑
再買天使翼整omg mm
黑戰暴我都有訂,唔知黑奧同黑加魯魯會唔會出
隻奥米d關節咁伏買一隻都厭多
近近地去旺角望望先
保護漆呢三隻字係呃鳩人既,消光又好光油也好根本零防禦性
應該就唔會
黑戰暴都係02出過場先出模型

btw好期待隻帝王龍甲獸
玩左十幾件都係用開油性油黎噴,水性油一支都未用過好奇想問下如果噴完水性油之後乾左,再用水抹/洗會唔會溶左乾左嘅油
AV油係比較易刮甩, 不過通常要甩嗰陣咩油都會甩, 唔洗咁執著
AV油其實抵唔抵玩? 睇D 人用成日話好易刮甩,如果最尾上多層消光/光油會唔會有幫助
抵唔抵呢個字好睇你身家有幾雄厚
AV最好既好處係無毒無味, 用水開油都可以
我諗無論油性/水性... 噴完油都會上返浸COATING做保護
至於易唔易刮就睇下邊隻, AV MECHA系列, hobby acrysion 乾左未上COATING都幾硬身下
由高空跌下都無甩油
玩左十幾都係用開油性油黎噴,水性油一支都未用過好奇想問下如果噴完水性油之後乾左,再用水抹/洗會唔會溶左乾左嘅油
我反而覺得加魯魯乜可動都無問題,反正四腳爬爬都無pose 可言
唔會, 我用水浸, 再刮佢都唔甩
Bandai你港驚佢唔出同模換色?你睇睇隔離超人,出完燈版出Action
真係好撚貴 唔會再去
好彩平時等女放工得閒都自己行觀塘
邊間野平貴都熟少少
先生真係不了 我窮撚買唔起

咁佢違反商品絛例啊
模型先生上次行過聽到有人問代工隻RG EVA 佢開價$5000
5000yen呀嘛
唔係好明呢D人是什麼心態, 唔通年中真係有一兩件傻仔肯俾佢地撚
可以貴幾多?
好似最癲見過支粉底賣70定90 唔記得左
好耐無去
真係好撚貴 唔會再去
好彩平時等放工得閒都自己行觀塘
邊間野平貴都熟少少
先生真係不了 我窮撚買唔起

你做咩拋低你嘅69伙伴落地巴
落地巴最近閉門自閉噴油啦
你睇下佢依家都無再叫春就知咩事 可能自己有鬼妹屌了
我已經無追就嚟成個星期post 近排忙到仆街要返埋星期六日工
扮metal build

上埋水貼 刮貼就可以coating 收工
我就日日悶到西 返工周圍搵野睇 咩都無做過
我都係 等果段時間成日都去模型谷擺低錢
5000clsNmaker代隻pg00都係一皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞