地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
樓主慘
如屬實 ,將心比己,自己女友俾人影裙底
係咪都唔出聲
幫推

其實有時唔係blame the victim
而係做得出既人都唔覺得自己錯/錯都冇所謂人地受害啫先做得出 怪罪哩啲人已經冇咩意思除左要佢受到刑罰

所以唔少人就會先提醒/好肉緊咁怪責受害者 特別係擺左上網 受眾同受害人有距離 唔能夠即時懲罰加害者 (俾我遇到哩啲仆街 一定唔會俾佢走)
就係咁 唔少人會先想提醒受害人盡量做足本分保護自己

所以先造成blame the victim既錯覺
亦有好多人有說謊癖
你最撚好笑
小朋友 今日我玩看圖說故事.jpg

咩證據都無 捉住條友落案未
下次又影仇人 話佢非禮

學到野
明白既,有時天氣真係熱無理由真係要自己女朋友著長褲,所以著裙、短褲果陣一定要打底
G持樓主
唔打尻佢?
都係嫁,而家報狗其實都無乜用,但係樓主仲可以做d咩?佢又無證據,得張阿叔大頭,阿叔其他資料又無,「人證」聯絡方法又無攞,呢個已經係樓主能力範圍所及可以做到既野
你既然聲稱撐樓主既,唔好掛住屌人啦,有無咩實質建議幫樓主?叫我地一定要盲信樓主,人格謀殺個阿叔?
底褲表示關注
你廢咋下嘛
我試過被人偷拍報狗告得入喎
咁即係假設咗告唔入所以唔報警?自己都覺得唔使追究,唔係以為上嚟開po會有人幫你討回公道咁天真下話…
我都比人偷拍過,有人證,條友del咗相,報咗警最後都告入咗。你女友俾人影淨係識驚唔報警又唔留人證contact係佢豬,唔好拉其他女仔落水
琴日去左落口供 比左張相佢地match人 警察攞左warrant去睇cctv
樓主 俾你tg我 我有事想搵你
hongkonger123
sorry 係hongkonger127
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞