地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
lm
我依家咪係你個垃圾post到
開post=做過所有野

btw 駁到上面未呀垃圾變態佬
要圍爐快啲去babycondom啦
個到好多人生好豐富既藍絲幫到你
[iOS/AN/PC] ならあさ彈射世界 (54) yayaya so much fun ><
樓主偷拍完人事敗左之後上黎連登將正義之師擺上面 想屈返人地偷拍人,點知俾人屌返佢看圖作故

樓主事敗俾人追擊就不停同班道德魔人作人身攻擊
將連登所有野用於以偏概全
睇下個post幾多負評咪知邊個知邊個事
你地繼續活係自己世界
早啲瞓啦on9仔~ 我女朋友睇完都話你on9🤣
俾人偷拍都淨係可以上連登開post圍爐
鄧樓主人生真係可悲
精神病患偷拍變態佬真係唔好咁多幻想
回頭是岸
dislike 如果係因為唔夠證據我都明白 但你要明白有啲人dislike係因為尼個post抵觸到佢地會做嘅野 又唔gur比人公審 你係邊類 我諗都唔洗多講哈
又無證據係到屈人?
你到底有冇反省過架
我認有偷拍靚女
我諗唔洗多講
我諗你好清楚
你自己知自己事
你諗你

我同我女朋友都知你咩料啦其實。。。
咩料呀?講黎聽下?你開呢個post同我做既野有咩抵觸呀?

講黎聽下啦喂

又係

我唔洗多講
你諗你
我諗你好清楚呀?
因為屌鳩佢無證據看圖作故囉
跟住就又開始屈人

樓主由開post個刻就開始屈人
到依家就轉做屈我

你咩料你好清楚
屌做乜9,叫你唔好看圖說故事係咪咁撚難明,駁唔到仲係到人身攻擊話人毒撚,人地語氣差d姐,佢無講錯架,樓主到衣家都唔知自己錯乜
上面話你賊喊捉賊你係咪覺得好on9?但人地有圖有人證有文字論述wor,同你提供既證據差唔多,點解佢地就係9up老屈on9,你既就要信到十足?
如果樓主仲有腦應該get到我想講乜
btw我唔係話要幫個阿叔,如果佢真係偷影裙底既話最好死全家
連登質素係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞