地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
你女朋友又唔係我女朋友
關我撚事
咩都放上連登 傻系
樓主光明正大,不如post埋自己個樣上黎,證明你行得正企得正
係條女見到呢個post 會點諗,你個廢柴根本係到二次傷害佢
他朝君體也相同呀下
岩啦 post去藍絲grp
個到啲人唔會用腦就幫你起底架啦
你都係同一類人
你都冇女朋友
偷拍係可以有證據嘅
一係你影同佢偷拍嗰刻,一係你揾到佢電話有裙底相
等於捉賊你一係即場捉住佢,一係事後揾到贓物

愈係嚴重嘅指控,愈應該查清真相先講出口
而唔係因為搜證困難,就無憑無據判人有罪
你咁同黑警老屈人有咩分別?
同2,但呀叔影完冇唔小心地upload 上網就真係唔啱啦
祝你下次再遇到呢啲事之後開post公審有人幫你
wow look you really can talk shits
越嚴重既指控越需要更多證據
你呢個指控可以令人社會性死亡

但你所謂既證據全部都係你口up
連第3證人都係你口up

你想人無條件信你去幫你公審起底呢個人?
得呀,去搵藍絲港共囉
全部都係同你一樣,佢地話乜就乜架啦
你嘅第三人證都係你口講
你證明唔到比我地睇
當下你有人證將佢繩之於法一定係最好

你要明白你張圖可以好多解讀方法
以事後有限嘅資訊
除左訴諸情感之外根本唔夠證據提供足夠說服力

你可以話你講嘅野可信
但我地無證據證明你講嘅可信

係咁嘅情況下你就變左無證據公審依位阿叔

當然你有證據我一定會支持你啦
但現時客觀黎睇真係無咩說服力喎

以網絡上大家三唔識七你唔講證據都好難相信你
如果無證據我建議你搵朋友訴下苦就算
因為佢地認識你
同你相熟
明你為人
咁會可能基於你過往誠信好而信你

但係網絡世界你乜證據都無嘅話
得張可以隨意發揮嘅圖
真係無咩相信你嘅誘因
如果咁都壓倒性有人支持你嘅話
咁大家批判思考嘅能力反而好有問題
條友講野真係無point
我係佢條女見到呢個post真係分手算
宜家其實大家都唔信你有女朋友,暫時係你偷影人only
p牌狗
單機啦傻仔
已封鎖會員 - 淋病香港人
根本你由一開始就假定女性係弱者,弱者講嘅任何嘢都應該相信
咁重有咩好討論
影唔影到底底?
上面個女權撚出黎未
大家都無圖,我地講就比人屌,樓主女友講就真相,有閪大哂
後面個鹹濕婆偷影阿叔裙底?
屌你老母你慳d la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞