地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
將自己能力缺陷引起既結果歸咎係人地身上
影唔到 有著到打底褲
嗱 說話就唔係咁講
你而家指控佢影你女友裙底
但你又得一張圖 我都驚炒車唔敢幫你spread開去
你有冇mark低個個女士既聯絡方式? 有冇報狗
見到咁大個 乜頭 應該都好難走得甩 (正常班狗真係開工做野既話)
你女友條底我就唔想睇啦 你直接搵埋個女士去報狗算啦屌

bye biatch
廢柴男友
睇落佢係想我地安慰佢女友
btw 樓主唔洗黎
樓主可唔可以回應下,理性討論又唔覆
屌你地班人都痴撚線嘅 憑你講我又信你會出嚟幫拖?咩叫連保護自己都唔識 唔通俾人強姦又唔識保護自己?你哋係咪痴撚線
我係你就已經係地鐵開撚咗個呀叔波

打撚柒佢先 仲係到影佢相開po公審佢?

成個女人咁
「你條女」同你係弱智唔識保護自己權利
同俾人強姦係力量差下無法抵抗可以拎黎做比喻?
嘩 屌你老母 網上就咁撚串叫人睇黨鐵cctv 現實就碌撚柒頭覺無諗住報 你廢撚成咁 做你條女都幾撚慘
我頭先都講咗 你朋友係完全反應唔切 成件事嘅過程只係少於半分鐘 佢識即刻攞手機影低佢個樣已經好叻 對質嘅過程只得幾句 真係冇錄到 但如果下次遇到呢啲情況佢會學識錄低佢 你哋根本唔會明佢當時又嬲又驚 如果我真係要報警 CCTV同埋證人已經夠哂證據

仲有疑點歸於被告 70% sexual harassment cases 都係唔夠證據就上庭判 呢一個area 嘅law本身就assume左多數case都會end up唔夠證據 你鍾意懶理性 你就繼續覆 當你做女仔嘅時候 你就知發現比人影底底個種心情係咩一回事
當時我唔起佢身邊
你估 你繼續咩都估估下啦咁
最少都影你條女著咩裙啦

得張男人點幫你口
其實有冇諗過係你條女真係異於常人?
我又真係不下一次見過啲女懷疑人偷拍搞到天花龍鳳啲人圍住哂睇,職員行埋過黎喎
你打咁多字都係假定女性係弱者,所以一定要相信佢
你鍾意情緒勒索 你就繼續覆 當你做男仔嘅時候 你就知發現比人憑空老屈個種心情係咩一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞