地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
其實唔係唔信你 我都好鄙視呢啲鹹濕佬 好心鳩痕就去叫雞啦 但係呢個指控好嚴重 可以令到佢人格破產 所以得一張相真係難啲幫你口
關光環咩事
你係咪被逼害妄想症發作?關咩女權事?
明明個個屌緊冇證冇據公審人
你就同樓主玻璃心發作,一唱一和假定女性係弱者情緒勒索要人相信片面之詞
你想靠張大頭相公審人,不如貼去藍絲起底group喇
同之前屈返百老匯工單嘢一模一樣
首先你想表達嘅「唔係小」應該想講「唔係少」

其次
你果張圖事實係無說服力
如果另一個角度影住個阿叔影裙底就係有說服力嘅證據喇
人地同你理性討論又話連登仔仇女
但依個Post入面你比唔到有說服力嘅證據
咁點知你講真定假
明唔明係同個阿叔嘈完第樣野拎上黎公審丫?
理念係唔會死 後繼一定會有人 光復香港 時代革命
著裙真係唔岩 唔報警係我地錯 我起度同所有連登仔道歉 sorry我唔應該開尼個post 係我衰 係我老屈佢偷影裙底 係我女朋友著裙唔岩
起碼邊對質邊拍片啦下麻
樓主聲稱呀叔親口講話落車會del
有片我相信最多係屌樓主條女唔識報狗
唔會屌佢看圖作故
其實要報嘅 證據有証人同埋cctv 就係冇諗住報 覺得公審會令自己個心舒服啲
連登咁多人仇女
你擺上黎公審睇返d comment仲嬲
我真係冇諗過啲人係咁樣 仲要唔係小
首先你想表達嘅「唔係小」應該想講「唔係少」

其次
你果張圖事實係無說服力
如果另一個角度影住個阿叔影裙底就係有說服力嘅證據喇
人地同你理性討論又話連登仔仇女
但依個Post入面你比唔到有說服力嘅證據
咁點知你講真定假
可能係同個阿叔嘈完第樣野拎上黎公審丫?

打錯字
一係你影同佢偷拍嗰刻,一係你揾到佢電話有裙底相
等於捉賊你一係即場捉住佢,一係事後揾到贓物
上少啲連登啦 我驚你成日信埋啲看圖作故亂咁批鬥人
連登仔真係好痴線
成班on79
永遠捉人偷影都唔會有證據啦 唔通條撚樣開埋手機比你睇咩
次次都成班垃圾衝出嚟屌左先 祝你地一世青頭啦
樓主睇連登唔洗咁上心
你就真係on79
拍片對質好難呀
同樓主一齊去藍絲起底grp啦
女仔遇到sexual harassment 尼啲情況都係會反應唔切 佢當時反應到要影低佢個樣已給經好叻 講真 你地一個二個起度話 當時應該點點點呀嘛 應該拍底對質過程果啲 係痴線 講好聽啲咪話下次遇到呢啲情況咪會學識拍低對話囉 但講真你地喺度馬後炮做咩 個女仔已經好唔開心 你哋就話佢冇證據點點點 根本遇到呢啲情況係反應唔嚟 其實冇人會明 除非真係經歷過嘅人 所以我覺得唔好再討論 不如你假設下如果你係受害者 你可以有咩證據 有嗰條友個樣都唔夠?有第三證人都唔夠?我真心唔明香港發生咩事 點解啲人會係咁樣
啲道德魔人唔識用腦,淨係識話連登仔痴線,個個都幫呀叔

先唔講直接證據無
連間接都無
第三證人都係你up出黎
所有野都係你up出黎

連報狗都唔識 學乜野做人
咁祝你將來遇到呢啲事嘅時候 又或者你屋企人遇到呢啲事嘅時候 會俾人話唔夠證據 槍頭指返去你度啦下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞