地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
尋日, 噚日, 琴日, 其實用邊個好 d
雖然有打底 都唔會影到啲咩 但係對女仔黎講係有種好委屈嘅感覺 係好難受 想比人公審下佢 但你都見到啲人啲留言
點報呀,樓主個腦坐撚住左
咁你女朋友著咩色底底
樓主你男朋友着裙, 係人見到都會望吓影吓架啦
你有證據報咗警啦,仲駛擺人地張相上黎
收皮啦屌你老母,退一萬步就算你講既係真
你都係自己on9信條友會落車del 唔撚報狗
依家人地跑撚走左捉唔返唔抵得唔憤氣先擺上黎
報警囉屌你

係度吵吵吵
其實阿叔係咪有好多連登account
後面果位女仕係證人 係佢指岀個男人影佢 當時女朋友背住個男人 睇唔到佢 但一另過去就見到佢開住個cam 但女朋友冇攞佢contact 因為當時冇諗住報警 佢自己一個唔知點算
做乜鳩,影裙底好明顯唔抵幫啦,就咁影正面相就話啫,成班盲反上腦?
咁你係咪第一日做人?當時無諗住報警都講得出
你自己本身無諗住搞大件事,諗住息事寧人中人計俾人踩上心口
依家唔憤氣唔抵得條氣唔順就擺人上黎公審,但全部野任你up

ok我會小心呢個人架啦
不過都改變唔到你真係好撚on9
其實要報嘅 證據有証人同埋cctv 就係冇諗住報 覺得公審會令自己個心舒服啲
我當時唔係同女朋友一齊 佢自己一個唔知點算 就比佢走左
問題係冇人見到阿叔影裙底
淨係見到樓主影阿叔
OK?
係嘈唔係吵 我鐘意講呀 嘈又踩親你條尾?^^
原來所有野都係你條女up 你唔係現場
我真係冇諗過啲人係咁樣 仲要唔係小
連登真係痴撚線
樓主希望你唔好難過
好撚好笑?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞