地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
咪話咗一係影到佢偷影,一係有對質片睇吓個阿伯駁唔駁到
不過你又話條女好驚乜都無做,咁既然件事都過咗去,都補唔番d證據la,咪叫你女朋友下次學精d lor, 無話唔信你架,無證據廢事跟車太貼姐,你都知連登仔年中炒唔少車有陰影
上面都有叫你約埋個「人證」阿姐一齊去報狗,你報咗未?
咁係唔跟車太貼既情況下都叫俾咗d有用建議呀,點解仲要話我地冷血幫阿伯?
一係就無女 青頭 毒撚 自己都係偷影人個啲
過來人想講
俾人非禮之類有犯人相真係好重要
當下嚇到咩樣著咩衫都唔記得剩係想走
事後想捉番真係好難
無捉住個咸濕佬報狗好似間接害左下個女仔咁
你好佢好多咩
咪又係搭黨鐵?
看圖說故事

屌你老母樓主
影你係女底褲 唔係影係你條女
有本事唔好著底褲
犯咩法?
又係呢d on9 post
求其放幾張相上黎就看圖說故事
咁你自己戇鳩姐
999 啦
你影張相就係?
我點知係咪個呀叔笑鳩你毒撚,你唔撚順超,影鳩佢相 再擺上網 笑佢?懷恨在心呀!?死毒撚
我地決定聽日去警署備案 聽日點講 再決定揾唔揾律師
得張圖都唔知你想點
無啦啦係車箱點影到你條女裙底
又係依啲post好撚有問題
第一看圖作文
第二放上連登無用
第三如果係真樓主唔即場解決廢撚過閪
最後想問下,樓主覺得放上連登用意何在,同save hk啲post有咩分別
講得出要做得到呀
睇到樓上班人渣真心覺得香港好撚唔安全
道德觀念可以錯到咁離譜
以為睇緊藍屍啲留言
樓主上fb post算啦
連登仔唔會理你架
影衰連登仔,好撚嘔心
感情問題一侓....

似返個男人啦。唔敢面對面?
條女比人映仲網上攻擊
得罪講句,以黑警嘅工作態度,你事後拎張噉嘅大頭相話備案,佢哋講嘅嘢只會比依到巴打更難聽
有啲事你即場反應就唔好,事後想點補救都冇辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞