地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
狗察制度失效 先至要靠網絡呀嗎
其實有時逼不得已要報 如果你要告佢嘅話一定要落案先
應該好像印度咁 包實自己 只露二隻眼
就最岩連登仔既標準啦
喺連登問無用㗎
只會俾超登仔屌
你放上嚟都只係會被圍屌嘅姐放嚟做咩
由佢唔好提班連登仔等佢哋自己有一日條女俾人偷影咪算
你老母好慘,你老婆好慘,你個女好慘,你好慘
我冇啦啦做咩要屈個阿伯?你想要咩證據?我真心好攰 你地唔信就算 ok
你老母好慘,你老婆好慘,你個女好慘,你好慘
咁你唔知佢有冇偷拍人就收嗲啦 你條女俾人影果陣仲會唔會諗:「哎呀擺個死變態上網好似唔係幾好喎」
幾時連登變撚到滿地左膠
呢樣又真啱自己心水嘅衝曬埋去除褲打曬飛機圍爐射到一地都係 fc都唔使 唔啱心水嘅就千方百計屌呢啲屌嗰度
利申 兩邊都有道理 所以打和
咪就係話你賊喊捉賊
呢個咪原因
啲左膠仲會笑鳩返我地無女毒撚所以屌鳩樓主
青頭fced 你講嗰兩個情況試過就知無可能做到
利:女友比人偷影過不下5次
無可否認樓主係廢
但連登仔似係屌柒佢偷影呀叔多 咩看圖作文
仲有如果現實身體發生 個個都係扮唔知多
發生得咁突然 仲點冷靜拍到片
當然樓主應該立即就罵個呀叔啦 所以我先話佢廢

不過連登咁多鍵盤戰士都出晒名
分分鐘影張圖都唔識
好難得有人睇哂前文後理先出聲
好多左膠道德撚一入黎就話連登仔屌鳩樓主又無女毒撚青頭仔又乜乜77

拿 我同意架 個呀叔真係有偷影應該死全家

但你無證據我淨係可以咁講
無人會幫你公審起底。
雖然好撚憎,但張圖真係冇乜撚用,依家全部人戴哂口罩
你同藍絲話黑警冇喇喇做咩要打你有咩分別?
我點知點解?

咁佢擺張圖上黎想點?
公審咁少證據真係無可能囉
關著成點咩事? 著得少就可以比人偷拍? 屌你老母死毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞