地鐵鹹濕佬 偷影裙底

453 回覆
74 Like 382 Dislike
頂柒咗
呢度連登要講證據
唔係影完人你想指控就指控
爛屍癈老好多時係偷拍
咁你想點啊 係咪要影埋佢露鳩先得
係囉,睇comment睇到心寒。
好多都應該係喺成長期俾女傷害過心靈,對女嘅態度一係就征服,一係就仇恨
依家有人證出黎話係樓主自己想偷拍人,先手下為強賊喊捉賊 你點睇?
無罪假定,寧縱勿枉
網絡公審對方係無機會辯護,所以對你證據嘅要求理所當然要更高,所以上網公審唔係解決性罪行嘅辦法,就算你post片都可以係剪接過,估計結果差唔多,建議你都係私了,或者搵私家偵探查下佢

你個post連警剔其他人注意嘅作用都無,因為連個男人邊個站同咩時間出現都講唔出,如果你一開始講詳細少少相信可以提升你嘅可信性
樓主講出黎就係自己大曬 一定要信
唔信就係仇女 冇同理心 鼓吹性暴力
一係就無女 青頭 毒撚 自己都係偷影人個啲

你咪用101拘捕佢
任何人都可以對有犯罪既人
進行拘捕 再打999
我地才疏學淺
想問犯左咩法
香港無肖像權架播
有無幫你女朋友出頭?

正常男仔唔係應該喝9個呀叔
然後叫佢del相架咩
重得閒攞手機影低人

唔知點解覺得樓豬係以為自己有女朋友
但其實所謂既「女朋友」只係被偷影既可憐女孩子
同樓豬無關
個個話一張圖代表唔到咩。睇黎要每日帶住個cam出街了
咁事實係真係代表唔到啲咩
依家有人證話係樓主偷影人俾大叔踢爆先下手為強擺人上網公審人,都講得通喎
點解樓主講就信,人證講就唔信?
我明白啊。
教你囡囡下次(希望冇下次)又發生啲咁嘅情況時,先尖叫幾秒,嗰幾秒係唔需要講任何字句,例如非禮/偷拍/救命/變態佬等字句,依啲字句太複雜,亦會怕屈咗人(見下一段段尾)。

尖叫可以舒發恐懼同憤怒,冇咁驚同嬲之後腦袋會變得清晰可以諗下一步點做,同時可以爭取圍捕疑犯嘅時間,又可以吸引周圍正義之士去幫手。即使事主當時係屈錯咗人,當時疑犯的確係做咗一啲令人誤會嘅行為令事主驚恐,疑犯因此要道歉係順理成章嘅事。

所以,下次(希望冇下次)尖叫please
所以咪話帶個cam出街
唔洗帶cam 你部手機咪有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞