啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
按照目前最新情勢,「本土派」有望有各區坐一望二。縱然這些人或會遭到DQ,未必能夠在正式選舉中入閘,但是他們具有一定民意授權,話語權將落入他們手上。這次初選最終投票人數將會非常迫近,甚至有機會超過55萬人。

至於那些因為懼怕落敗而杯葛初選的自稱「本土派」政客,以及日以繼夜唱衰初選的邊緣KOL,角色將會逐步消亡。因為牠們僅有的支持者將會遭到當頭棒喝,原來自己支持的派系,影響力不過爾爾。

牙東
咁究竟即係唔鍾意初選有咩問題?不如仇思達有第二句先好post上嚟啦
去左投未
香港有太多愚民
連下四城竟然唔係開毓民POST
分分鐘隨時得把死人口冇去投到
抄家喎,唔撚驚咩
嘩原來檯底計左咁大條數
咁呃呢一百萬捐款嘅代價又真係好低喎
樓主最後點
大家覺得啤梨哥個網聚仲會唔會如期搞得成
書展而家似乎都開始危危地

啤梨哥要如期搞嘅原因就只係因為姚冠東
9成延期la
四海:嘩....好好歹歹,阿冠希哥曾幾何時都係一眾宅男、賤男嘅偶像吖!?

陳腥呢幾年搵到件山西妹就搞成咁,係時候大LOG訂購四海哥D朝鮮護骨酒啦!幫到你嘎!

對住國貨榨汁機,一代“啫神”都落晒形.....🤣🤣🤣

買埋勃勃
三山哥幾時再上啤梨晚報
投咗成仔
但係山西妹偷飲護骨酒會下體發漲喎
吸力大增都係收唔到科
見倒成班黃屍而家走去瘋狂圍剿民主黨,真係好想「挺身而出」幫佢地護航:

「攻擊同路人你咩居心?你地係咪收咗共產黨錢?定係比共產黨捉黃腳雞?」
「民主黨關你咩事?你地根本唔係撐泛民!民主派無失敗主義者!」
「點解花大部份時間攻擊泛民,而唔用同等力度攻擊建制派?」
「過去嘅事仲提你做乜?唔識欣賞民主黨嘅進步架咩?」
「今時今日你應該發現,屌飯民係嘥時間!」
「你地係咪靠屌尻民主黨搵食?」
「喂你地鬧我啲嘢,全部都係抄幾個月前你地鬧果班分化撚嘅?」
好似之後有包底講返會尊重初選結果,但係其實我有諗過會唔會咁易屈服,由其佢哋係好marginal咁輸嘅話肯撚定大把嘢嘈
近G phone Heidi嗰班其實好撚高危
有冇人今日上左去新暉商業中心唔記得幾樓既C-E室用精液手同MISS PUN握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞