啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好多人撐佢喎
黃兆健係大埔陳梓維
風雨總有限期慘成CONDOM
天地友政氣第三節, 波子強講初選講到燥
所以就算話佢鍾意/要靠炒花生嚟增加收視我都唔撚明白,使唔使搞到咁
唔好幫佢刷view啦
一陣佢真係以為好多人支持佢

林匡正啱啱都話個網聚應該要延期
啤梨哥講過如果唔係條茂利 其實唔急住要搞
一陣整左個啤梨晚報武肺群組出黎就真係笑死XXXX
累人累物就係呢啲
唔係柒頭東去選 啤梨根本唔會比xxxx入到
又話唔著緊初選嘅
查實而家擺明天滅阿東架喇
啤梨哥嗰時自己都講左

唔攪網聚好地地
一為左佢而搞
即刻爆到勁過沙士
幻想緊方哥除撚哂衫追住啲建制臭雞嗌沉船
大灣駒開尻啤梨波
話佢一年前想做英國人而家揸住枝結他扮愛國
扮愛國果到曲到轉幾個圈啦喎
兩邊都重係未開名
但好明顯下
我兩邊都睇都知好明顯,但都重係未出名屌囉
佢嗰邊白兵劉正阿東熱狗都出埋就係冇開生果哥名
屌條柒頭只係講坤鳩牠啲傻豬fans聽咋
佢哋多數都唔會自己了解查證,又當條撚樣神咁拜
有時真係好唔明白運動左成年,民智仍然仲係咁低下,仲停留乜都照單全收、周圍搵神拜。拜神都搵個對自己有益處啦,仲要拜住條次次自打嘴巴政治變色龍
係立會送bar
啤梨都唔係政治人
屌佢做乜

利申、支持香港精神、搵錢閃人
有邊個唔想做英國人?
有名你叫烏蠅哥
XXXX昨晚直播開火屌足十分鐘

佢主要係開火回應幾樣野

1. 佢從來無受話過黃毓民恩惠,所以根本唔存在咩反唔反骨
2. 佢從來都唔埋堆,聯群結隊,亦唔會為左攀附權貴而去識呢個識果個,所以佢根本就唔會為咗返泛民而去埋泛民堆
3. 佢對亨利同白兵作出指控,話佢哋搞咁多野反初選,到最後會露出尾巴,幫熱狗拉票,叫人投票俾熱狗
4. 回應點解收課金,佢話以前攻擊係熱狗,開台發佈同收集熱狗既衰野,呢啲係公益行為,緊係唔可以收錢,咁之後佢做既係屬於佢自己既分析,咁佢點解唔可以收錢,你眼紅唔抵得咪自己開返個台

記得大概就係咁上下,佢講完面不紅耳不赤果下好野

做乜鳩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞