啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
啲錢係大家捐嘅
如果有人咁多閒錢,俾佢袋到一百萬,咁就算得十個人投佢都唔怕
阿冬就算鳩數吧
初選其實有利佢
1.有宣傳作用。街邊阿叔阿嬸撚識佢咩
2.初選投票年輕人多過中,老人。阿冬target唔到中,老。一定要埋年輕人堆

最後勸佢返屋企訓啦,連啤梨晚報聽眾都叫佢收檔
唔玩初選本身又冇政治能量
鄒家成果D已經係咁開街站
講政治意識形態 本土派已經有其他候選人洗乜投佢
白兵不了,同神駒一樣網絡小丑
佢最有價值係同其他人有關果陣,淨係得佢既真係睇完就算
問十個人有九個都唔知佢乜水,除非選之前有一單嘢畀佢響到朵,如果唔係佢只好寄望唔好破金金紀錄啦
好老實,佢除左斬狗 仲要無比人拉
先有機會贏
斬狗又比人知又冇比狗拉
已經會比大台話佢係鬼
如果多人捐錢
佢應該選唔到都無所謂
呀正話阿東機會好細
宣傳根本唔夠 街站又唔搞

淨係識上網台做節目 唔係睇開網台嘅人都唔識佢
我諗波子強自己都知自己有幾多勝算
如果拍條片俾人阻止
然後俾人拉一鑊
咁就可以做被迫害者 搏到同情 贏到個議席
你估黃碧雲唔第一個學?

大把人喺佢前面都未必選到

所以其實佢選黎為乜唔駛又講多次了
幾符合佢啊,上年69前佢都係咁唱淡,一過咗就即刻轉軚

生果冰室係幾正 跟啤梨搵嘢食真係穩陣
facebook屌緊巨人?
呢個世界,總有啲人反轉豬肚就係屎、之後相見如同陌路人,周圍扮受害者,成日妄想啲人迫害佢,唔好以為周圍PM人講我哋壞話,我哋唔知,如果再有咁樣,唔好怪我哋不念舊情,講真我哋唔記仇,亦都唔係咩小氣嘅人,基本上即使冇再合作,都唔會當對方唔係朋友;不過如果有啲人要繼續做小人動作,我哋都唔會戇鳩鳩乜反應都冇
支持爆佢大鑊
點解條女可以咁撚閪
唔sure係咪佢不過都好難唔係啦
留名
佢玩初選既話可能嬴到架
特別係同人講自己有份搞廣告界罷工
但佢唔玩初選仲要去新東,九東都叫好D,得1.幾個投得落
Cctai話黃碧雲初選贏咗會尊重結果
D人仲話到時唔一定要投既,有其他人
黑人問號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞