啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
XXXX而家將火力搬左去塔哥同白兵到
佢埋XXXX都冇票啦,又冇玩初選又有得上MY台
XXXX已經開緊搭哥同啤梨
開呀東只係遲早嘅事
又扮精神病呃like呃關心 正宗attention seeker
點只啤梨 仲有塔哥同白兵個啲呢 咁勤力搵料每晚ot到凌晨都唔撚掂啦 係呢點上面真係要比番啲認同佢 仲唔夠堅持
Xxxx你條廢柴幾時開教主波啊
同盧思達和平分手了?
之前我估左好耐,佢地邊個1 邊個0, XXXX日日追星咁追盧思達
照計XXXX應該係0仔

而家好似有一段時間都係主力溝白兵
開教主波易啦 咁多年黎 身邊出左幾多件垃圾 幾乎件件都係廢物25黎 包括無敵神驅有埋自己做板
壽司達呢條玻璃心笠水鳩,講就兇狠,做就碌撚,男人老狗成條怨婦咁撚樣。

啤梨得閒搵下錢好過啦,駛撚花時間理佢咩
佢投機主義得幾失敗

之前搞罷工、又俾人拉、上啤梨日報俾人串,遲啲參選俾人話界票撚,整臭個朵

係人都知佢無機會,好心就唔好參選啦
講咁多做咩,叫XXXX去旺角新填地街576號新輝商業中心7樓打鳩啤梨囉
邊PART講
書展比熱狗班友圍,之後自己笠哂水個淆底樣,呢條片真係記成世

真係會做野,就唔會喺自己FB 出哂POST 做哂大戲咁撚樣啦,正宗死剩把口傻仔。
人哋起馬敢開波,條傻西淨係識單單打打
上啤梨晚報之前有2000張票,上完之後得返1000都冇
諗起白兵有一晚搵說書客一齊開live, 說書客話仇生佢D片,個背景就好清,但佢個人就起格
屌 呢啲垃圾好撚煩 可以大大聲屌完人老母轉個頭就扮喊
View數 subscribe 數多過佢既佢就可以話你大恰細,打壓佢,眼紅佢慢慢做起想佢個台摺所以搞鳩佢
View數subscribe 數少過佢既佢就可以話你想借佢上位,想佢個台摺然後取代佢,得咁少人睇即係你唔係主流,討論都哂時間

屋企有錢啲嘅劉馬車
劉馬車起碼夠膽做夠膽強姦又剩
牠?
失敗者一個,縮喺個爐先有得大大聲,出到去就俾人收皮
「支那人」都唔敢唱就吔蕉啦

佢個台唔係靠是非生存,但佢個人係靠是非生存丫嗎
佢自己搬弄是非先喎
阿正厚道,果鑊俾佢屌都無講咩啦
而家屌完毓民又屌啤梨哥係咩玩法
聽佢果班真係弱智喇
咁老實講
香港人本身鍾意講/聽是非
佢都叫開得正香港人口味嘅
啲人日日返工匿埋一邊都係講人是非之嘛

不過講到尾
啤梨哥賣野又唔係第一日賣
EA Mask又唔係佢第一個喺網台賣
出面街又唔係無其他人賣
開網台賣野其實都無任何錯

其實就無乜野好同個怨婦拗
因為全世界人都有機會成為佢目標
邊個上黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞