啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
點會無,有集神狗捉住阿正嚟屌,屌都啪啪聲
阿正要打上去澄清
正 夠厚道
連下四城帖有人話:
阿東真係好想贏,你睇佢上啤梨晚報d神情,真係等十皮議員津薪開飯

咁佢存在目的就真係日日搵人咬
差別只係例如亨利嗰啲乜人都咬
XXXX就每一期有特定目標
唉黐得馮玉祥呢個又係N姓家奴都多數冇好嘢架喇,石友三、韓復榘嗰班有個朵叫做馮玉祥十三太保
哩班友真係痴撚線
呢啲未就係叫食相....
局外人都睇得出

典型香港中年老屎忽
慢慢上上吓位個人開始變廢
人工又開始高
忽然無左份工
本身搵過份工已經唔易
但係高不成低不就
家庭又有咁上吓開支
仲有仔女要飬

走到呢一步真係好睇唔開先會
唯一比過大海豪賭嘅分別
係今次最理想係用人地捐嘅錢去賭大細
其實點解唔參加功能組別啫

機會點都大過依家
功能組別 選民係業內人士
仲難呀
原因我唔想喺度講啦
亂世自然會出英雄,但係更加多就係呢啲狗雄
功能組別真係有機wo佢
你係廣告界
條撚樣冇網絡只係垃圾一隻
又係你講共產黨收你皮好心就摺埋啦
屌你老母面無三兩肉,男人老狗戇撚鳩鳩咁樣
陳國強都出埋黎
姚本輝贏冠軍練馬師關姚冠東咩事
笑左
XXXX 燒到亨利了

呢場似係澳洲大火災咁大規模
真係唔好應佢
好明顯挑是挑非炒花生
痴撚線, 搵D陳年節目出來離間
一直都屌塔哥
但塔哥好多時都撚狗咁撚
係咪有直播睇
無, 純粹cut N年前謎米節目話亨利講過毓民不是
佢個fb close 咗comment 功能
https://youtu.be/EA2jXx5RgSU?t=53
(0:53-2:22)

啤梨:岩岩呢有個網友話上黎咁啊買兩支聖水呢長期嘅皮膚敏感好番好勁啊點點點點,唉~算啦!啲人話啊買嗰個都笨柒啊。又話我叫人買樓啊。

林歪:係。

啤梨:又叫人買骨灰龕啊,唉!好撚慘啊世界上。

林歪:不過我老實講啲骨灰龕係靚架,啲樓係靚架。

啤梨:緊係靚啦!喂記住!我叫人好簡單,我叫人做嘅野,我永念庭嗰度唔講幾多個,我緊係好撚多個啦。我馬拉樓我又買埋,個仔又係馬拉讀書。挑你老母啲咁嘅柒頭咪妒尻忌我囉!

(企起身)冇所謂!(伸手打算拎褲疊銀紙)正所謂啊,死啦冇撚帶舊錢係到添。(林歪笑)屌但係都有咋銀。正所謂啊不招人妒啊是咩啊庸才啊。屌你老母係咁撚樣架啦!

(坐番底)喂!我就STRONG BRAND!DER DER DER DER~佢就屌你面無三兩肉,男人老狗戇鳩鳩屌你女人仔咁。(扮低B)屌你食左收縮水咁撚樣。爸爸抱我ar,姐姐屌你老母幫我買野食。(變番正常)嗰隻啊。重要話:(扮XXXX)屌我有我堅持啊!唔係大聲惡就得架!

咁我緊係唔夠大聲惡啦你咁撚勁!屌但係,你講乜都得囉。你唔好講你有你嘅堅持囉。講堅持?唔到你吓話。

堅持~(又拎起ukulele唱歌)心中理想~啦啦啦啦~啦啦啦啦啦~堅持~(跳騎馬舞)DER DER DER DER~~你講你乜都得!你話你靚仔又得!你話你好撚高清又得!堅持就唔到你啦wu~
我只能夠拎條拉鏈出黎拉下拉下黎屌你屌尻你啊!OKAY?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞