啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
佢會全天候捕住對方
一有野就出post
仲堅實過其他fans
如果波子強唔參選我諗我應該對佢冇乜嘢
啤梨每日都係講新聞為主
如果係咁嘅話其實都冇咩野可以追住屌,
嗰啲咩drama cantonese / pussystroker 都係嗰招
話佢開網台賣野
其實就唔係新鮮野

燒山嗰啲曾經賣野賣到出片只係因為要夾廣告
未又係咁

其實就真係回應佢都費時
唔通靠炒是非 ,然後又因為怕黃標,咁樣搵廣告費做收入咩

我係XXXX就針佢同姚冠東單野無限上綱上線算啦
仇狗性格就係咬住唔放 煩膠式批鬥
佢會全天候捕住對方
一有野就出post
仲堅實過其他fans
啤梨每日都係講新聞為主
如果係咁嘅話其實都冇咩野可以追住屌,
嗰啲咩drama cantonese / pussystroker 都係嗰招
話佢開網台賣野
其實就唔係新鮮野

燒山嗰啲曾經賣野賣到出片只係因為要夾廣告
未又係咁

其實就真係回應佢都費時
唔通靠炒是非 ,然後又因為怕黃標,咁樣搵廣告費做收入咩

我係XXXX就針佢同姚冠東單野無限上綱上線算啦

仆街,原來連下四城又開咗帖,呢道係咪遲下都唔可以入嚟,唉連僅餘帖都冇撚埋
還擊未
下屆唔投你個冚家剷!
唔會啦
啤梨黎真既話,撚到XXXX喊都似
方哥2.0
搵到我「返泛民」證據未?我有無同邊個「泛民」政客密會?有無叫聽眾投票俾「泛民」候選人?如果淨係講緊節目無每集屌「泛民」就叫「返泛民」,咁真係好抱歉,我係唔會為咗取悅聽眾而做節目。想睇花式屌「泛民」,市面上大把選擇。不過隨着老「泛民」逐個退下,加上僅餘嘅老「泛民」如胡志偉,都講明自己唔會簽確認書,呢堆怨婦KOL嘅生存空間,真係越縮越細咯。

上年屌獨派「返泛民」,唔知又係邊個帶起先
再者,獨派冇人咁做過咪又俾死廢物屈「返泛民」
上年逃犯條例仲係做緊藍屍既垃圾搵到社民連搭楊逸朗膊頭未啫?

不過講下又講,「返泛民」都唔係啲咩大事
做咩咁抗拒承認?怕抬唔起頭?

你死廢鳩黎架咋,係敢做唔敢認既冚家鏟!學啤梨話齋「係呀吹撚漲咩」又冇種
咁簡單就回應咗
男人老狗面無四両肉
啤梨應該冇打算重力還擊

反而想知阿正同神駒有冇牙齒印
口水都嘖埋
李若彤正
咁樣會正中下懷
因為會提供材料俾XXXX繼續日日有話題吸LIKE
又唔駛再搵新目標

因為XXXX生存之道
就係一定要有個目標人物去講是非

當出面政治野佢又要避
又要驚無廣告費
講是非呢家野係最穩陣
又可以轉移視線又可以留住啲觀眾
之後又有錢袋
其實我估本身都應該冇乜嘢,神駒之前(真係之前,佢未好似而家咁嗰陣)重話過啤梨講嗰啲嘢佢真係講唔出,即係應該係例如啅鳩你就梗架啦,鳩硬真係冇親戚架呢啲
有!
果陣林匡正上d100然後俾神驅屌
之後要phonein神驅解釋/道歉
大約1-2年前
結果神驅條柒頭自己返犯民先
又好似係,你唔講我都唔記得咗
條撚樣對自己把尺闊過西隧 但係其他人做錯少少野都會比佢咬住唔放
Search七姓家奴
真係有依個歷史人物
叫石友三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞