啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔怪得知前幾日啤梨佢地話星期五有喪波
原來同西瓜頭拍野
收皮啦呢條柒頭 好撚煩呀
塔哥:

尋日網上批評毓民怕佢睇唔倒,今日直頭特別當佢面前再講多次

然後佢第一個反應係:「咩時候唔批評得毓民?」、「你當然可以批評我!」,真係辛苦哂班太監剪片,而家皇帝唔急,你地啲心思白廢鳥😅

#只有小人以為我唔敢批評呢個果個
#批評只講對錯不講情面
#我連共產黨都咁鬧仲有邊個唔敢
#無事不可對人言仲要當面講
四海真係堅決要讚神駒
仲要係屌啤梨亨利果d都讚
教主真有氣量
咁落力撥火
呢盤棋佢想點捉
係借人把口報仇
定係送傻人一程
有冇人睇緊波子強節目

死啦唔知係咪我有偏見
我覺得佢越嚟越肉酸
咁多野你唔睇
走去睇佢
你係呢個POST應該唔會有人答你有睇,MY台個POST可能有
笑撚到仆街
下!佢啲嘢仲有邊個幫佢賣

四海哥唔係傻
喪波真係笑撚死我
真係bad brain嚟
波子強,我屌你老母
好地地一位我哋嘅前記者,喺記者團隊解散之後,竟然同人講我地「挑撥是非」?除此之外,仲要私下PM我哋嘅聽眾(當然都係佢嘅聽眾)話我地「唱衰佢」;

真係講真,你當你自己係乜水呀?我哋需要私下唱衰你?你自己已經開咗一個新媒體,雖然你嘅新媒體唔少人唔知咩原因啦,都已經離開你,但係你竟然將呢啲野歸咎於一個曾經重用你嘅頻道「挑撥是非」、「唱衰你」?你真係覺得我哋會咁做?我哋做人點樣寬容都好,都係有個限度,唔好逼我地好唔好?需唔需要我哋將嗰啲嘢由頭到尾一五一十講出嚟,等公眾去評價?係咪真係要咁先開心?

所以大家平時係chat room留言,唔需要問點解邊個咁耐冇上嚟?點解唔請佢去勁課金曲?因為食碗麵反碗底、反轉豬肚就係屎嘅人,同我哋再唔會有合作空間,就係咁多!
今日你嘅新媒體旗下嘅記者,同其他媒體嘈,竟然公開地燒埋我哋嗰度,話我地挑撥你嘅是非?你哋係咪痴咗線?

我哋唔希望再聽到呢啲嘢,就係咁!我哋亦都希望你專心做返你自己嘅事,唔好喺度幻想有人唱衰你,或者將自己放到好高,覺得我哋需要挑撥你嘅是非!
巨人?
bad brain都做到工程師
唔係仲有邊個啫
點解條女可以咁痴線 真係相由心生
點解會惹埋呢啲人架
屌,波仔仲喺度撥火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞