啤梨晚報即時討論區 (12)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
一部份
佢有啲推論係有啲滑坡
我就絕對no嘅
諗起講活摘
你唔係覺得反神駒就要盲目支持白兵掛
應該咁講,白兵佢地講嘅嘢其實好多都啱,但佢地用嚟推論嘅資訊太雜,成日將一啲應該係要獨立處理嘅資料無啦啦擺埋一齊,令到佢地嘅推論過程成日係有滑坡嘅情況出現。佢地一路嘅flow其實都係好正路,但就真係要再花時間去除雜訊先
啤梨之前咪又係同四海反面,開咪D7佢,
睇網台唔洗咁認真,成日都分分合合,睇咁多年都慣晒
明明我唔係想踩某人,係佢自己過度敏感對號入座。而家好啦,全世界走去搵料查證,佢自己攞嚟賤。

扮乜
只係仇思達坐騎之一
四海哥成日想牆頭草擺兩邊,想痴神駒,人格問題,做節目幾好都冇用
今時今日會撐國民黨都知智力有問題啦
大家要續BNO攞副簽,盡量去搵區議員或者相熟朋友啦,無謂畀錢人賺。撩隻龜都收人幾舊水,真係好過搶。(講緊某律師樓代辦咋,唔好又對號入座)
要屌人又唔開名扮撚哂野 垃圾到
真係狗一隻嚟
壽司達開邊到拖 佢第一時間跟住吠
頭盔戴到落腳趾尾,垃圾
又會咁撚細路仔都有
細姜哥都有喺隻仇狗樹留言串啤梨
仇狗根本定時定候就會辣火頭
因為佢知道樹立敵人 係最易團結聽眾
奸險小人 心術不正
等睇生果歌講返佢臉相
唔炒花生,講是非,邊有咁多野講丫
開名咪開名囉,人地都開左你名
你仲要就住就住話人對號入座
姜哥好似唔妥左啤梨好耐
某直銷KOL不點名稱呼我做「七姓家奴」,另某怨婦KOL過去一年不斷老屈我「返泛民」。我想請問我點樣「返泛民」?從來無導向任何人走去投「泛民」、從來無為「泛民」干犯嘅惡行辯解、從來無為任何「泛民」候選人背書,咁都叫「返泛民」?唔陪你班癲狗屌「泛民」就叫「返泛民」,咁國安法通過咗之後,你班撚樣唔敢鬧共產黨係咪叫投共?

最好笑係某怨婦KOL成日將我描述為「黃標KOL」。其實除咗3月嗰陣我有提過啲片大量黃標外,其餘時間已甚少提。現在最多提黃標的,反而是牠做座上客的那個網台。
靠三人成虎式日夜洗版,將虛構變成事實,慳啲啦黑夫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞