我以為我們與眾不同 但都敵不過一個「淡」字

349 回覆
55 Like 1 Dislike
呢個年代d女好多時一分左手好快就有新男友,無咩真空白,而男仔就相反,係咪因為香港男多女少

我啲女仔fd個個都係咁
有個拍左5年散左2個月又入番pool
點解我唔係

即係代表拍緊拖既時候已經同其他男仔flirt緊,唔係點會咁快一齊

一係當條新仔係水泡 一係佢真係好鐘意呢個男仔
唉 叫春都叫到第五頁
我都仲未接受到你離開左我
唉 我犯賤
一樣 拍左三年 一月個陣分左手
到而家都未放得低佢 口口聲聲同啲frd講話好快會搵第二個
但明知自己攰到冇心搵 除左佢之外根本邊個都唔想鍾意

好似再搵唔返第二個女仔咁
一樣 拍左三年 一月個陣分左手
到而家都未放得低佢 口口聲聲同啲frd講話好快會搵第二個
但明知自己攰到冇心搵 除左佢之外根本邊個都唔想鍾意

好似再搵唔返第二個女仔咁

唉我地咁諗好戇鳩
睇到佢story已經同第二個女仔曖昧緊

唔係我想咁諗架
我仲有好多地方未同你去
分手失戀後 聽明左好多歌 好事定壞事

我都忽然間聽多左明左 但跟本就係自虐

唉 我仲好愛佢

我都想快啲放低 每次佢都係趁我係外國個陣同我講分手

係外國講分手真係好無助 唔知做咩好 除左喊 乜都做唔到

離開得既都唔值得你流淚

綠帽超人

唔好喊 !
做男人唔好比啲閪女人睇死

呢個post好多負能量 我出一出去先 一陣好啲再入返黎

對唔住 我想發洩下

唔洗對唔住 唔開心就講出黎 至少有我地肯聽

我咁多年黎流既眼淚都唔夠喱兩日咁多

Same
好多以前聽落似懂非懂既 而家一聽就明哂

以前唔會回留意下歌詞 見佢順口就唱兩句 說好的幸福呢

依家真係明哂 好似唱緊自己故事咁

我唱到第二句開始就已經忍不住喊

綠帽超人

唔好喊 !
做男人唔好比啲閪女人睇死

呢個post好多負能量 我出一出去先 一陣好啲再入返黎

對唔住 我想發洩下

唔洗對唔住 唔開心就講出黎 至少有我地肯聽

我咁多年黎流既眼淚都唔夠喱兩日咁多

喊完會好啲 想喊就喊啦 同人傾下 大喊一場 喊到攰就睡覺 第二朝又係咁過 加油bro

訓覺 訓訓下又札醒 醒左又開始諗 跟本就訓唔到覺 個腦啲回憶輪住咁轉

Same
好多以前聽落似懂非懂既 而家一聽就明哂

以前唔會回留意下歌詞 見佢順口就唱兩句 說好的幸福呢

依家真係明哂 好似唱緊自己故事咁

我唱到第二句開始就已經忍不住喊

沖涼聽歌一路沖一路喊
喊完都冇人知

沖緊涼唔聽歌都係到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞