我以為我們與眾不同 但都敵不過一個「淡」字

349 回覆
55 Like 1 Dislike
夢見你兩天了 還有什麼比這更空虛

留個名
喊到停唔到又訓唔到
巴絲頂住!
提升自己係惟一方法
去旅行擴闊下眼界,去學一樣新嘅語言
最緊要係打開社交圈子,知道世界仲有好多人値得去期待

差唔多日日都夢到佢 依家日日4-5點先瞓 好怕瞓醒個種失落

我只係盡量唔諗 但發夢真係避唔到 好痛苦
我4年,一句冇feel收左皮.
話祝我搵個更好喎,收皮啦臭雞.
唔夠幾個月搵個男仔

屌你老母死臭雞!

我有時都好想咁憎我個ex但做唔到

我都好想憎佢 都冇咁辛苦

無奈既係 你點捨得憎佢

無過往既幸福何來現在的痛苦
最殘忍的事實
巴打 我又返黎啦

歡迎返到黎一齊呻
留個名
喊到停唔到又訓唔到

喊晒出黎啦
將心入面既痛苦喊出黎
巴絲頂住!
提升自己係惟一方法

可能未來真係會有女仔好過佢 但我都呃唔到自己 佢永遠係我最愛既人
巴絲頂住!
提升自己係惟一方法

可能未來真係會有女仔好過佢 但我都呃唔到自己 佢永遠係我最愛既人

我都係一樣,每日活係痛苦之中
不過咁樣諗佢唔會返黎
你入間餐廳食過難食,都唔會返轉頭啦
你要做嘅係重新再吸引佢

所以有時好怕瞓覺 4-5點先瞓 好驚第二日個種失落

一齊頂住呀巴打 我都日日失眠 但日子點都要過 咁既話我就承受晒所有既痛苦生活落去

一齊頂住呀巴打 我都日日失眠 但日子點都要過 咁既話我就承受晒所有既痛苦生活落去

唔開心就一定,唔好沉溺係抑鬱入面
只會令自己變得更唔吸引

諗下你地一齊個陣,你個人會容光煥發
散左想追返人就成面灰咁,點會吸引呢

痛苦要有期限,俾段日子自己日日喊左佢,之後一定要獨立生活企返起身

加油!

只會令自己變得更唔吸引

痛苦要有期限,俾段日子自己日日喊左佢,之後一定要獨立生活企返起身

加油!

慢慢黎啦

我都等緊我既痛苦過去

只會令自己變得更唔吸引

加油!

慢慢黎啦

我都等緊我既痛苦過去

唉 依家同行屍無分別 每日無目的咁過咁 之前仲諗過自殺 但我依家唔會 因為仲覺得會追得返佢

唔好俾自己頹呀巴打 無論幾辛苦 都要俾佢睇到你仍然覺得生命有希望 佢先會返黎

我都係,訓得2-3個鐘

48歲就早啲瞓啦 呢排成日見到你叫春 好sad咁
都係個句 i know that feel bro

連48歲都失戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞