我以為我們與眾不同 但都敵不過一個「淡」字

349 回覆
55 Like 1 Dislike
幾多年咪又只係一個數字 人話變就變
呢個年代d女好多時一分左手好快就有新男友,無咩真空白,而男仔就相反,係咪因為香港男多女少

1.人太多
2.女人OPEN左
3.科技發逹,溝女方法方便左

但點解唔係掉返轉男仔好快有新女友?

正常一開始係女仔唔開心一排 之後終於忘記先到男仔唔開心 會keep住不停諗
你很喜歡看電影
但電影院再沒有你的坐位了
拿起手機
才發現妳不再發訊息給我
響起鈴聲
看一看
還是只有失望
呢個年代d女好多時一分左手好快就有新男友,無咩真空白,而男仔就相反,係咪因為香港男多女少

我ex都係咁 一個月都唔夠就溝左條新仔 好想知佢搵水泡定真心鐘意
個天都幫我喊緊
都係放唔低 想去cool 煲
好掙扎

算啦 依家講乜佢都唔會理你 你可以試下既

算啦 依家講乜佢都唔會理你 你可以試下既

試完 都係唔得
講到兩個人係條街到係咁喊
結果佢都係想一個人

我啲女仔fd個個都係咁
有個拍左5年散左2個月又入番pool
點解我唔係

你咪算好
睇我個名你就知邊個慘啲啦

我都係綠帽

我原諒左佢...我知我蠢

原諒左佢以為可以重新出發 原來佢本質根本冇變 鐘意新鮮感 我點做 都挽回唔到...

我已經憎到佢入骨
好撚想睇佢仆街

用左幾耐放低佢

兩日
因為佢係帽完我仲想繼續呃我感情
我發現左就覺得呢啲臭閪唔值得傷心!

你都可以架!

唉 我仲好愛佢

我都想快啲放低 每次佢都係趁我係外國個陣同我講分手

係外國講分手真係好無助 唔知做咩好 除左喊 乜都做唔到

離開得既都唔值得你流淚

綠帽超人

唔好喊 !
做男人唔好比啲閪女人睇死
同一條電梯上 唔會再有你俾我抱著
同一條街道上 都再唔會有你俾我拖住

屌 唔好再講啦

本身有佢既位置
今天只有空氣吧

用左幾耐放低佢

兩日

你都可以架!

唉 我仲好愛佢

離開得既都唔值得你流淚

綠帽超人

唔好喊 !

呢個post好多負能量 我出一出去先 一陣好啲再入返黎

對唔住 我想發洩下

我已經憎到佢入骨
好撚想睇佢仆街

用左幾耐放低佢

兩日

你都可以架!

唉 我仲好愛佢

離開得既都唔值得你流淚

綠帽超人

唔好喊 !

呢個post好多負能量 我出一出去先 一陣好啲再入返黎

限你一個鐘入黎
拜拜 我唔想聽到既兩個字
但偏偏唔聽唔得

我啲女仔fd個個都係咁
有個拍左5年散左2個月又入番pool
點解我唔係

即係代表拍緊拖既時候已經同其他男仔flirt緊,唔係點會咁快一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞