[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
打完魏/蜀/吳初章
少少總結

兵種相勊
(槍->馬->弓->槍)
(劍<->扇)互相勊

奶媽
暫時已知:送既4星大喬,4星吳國太(兩個都係中回復),4星荀氏(每回合小回復)

3星
荀攸(大水計打全體)王悅(落雷打全體/破赤陣)曹昂(破赤陣)朱然(破青陣)

破X陣(青陣,赤陣,黃陣等等...暫時知道赤陣係BOSS令自己加大血量 例如100血->BOSS開赤陣->BOSS 200血)

如何用武將破陣要研究再報告....

感謝巴打既報告
有冇人入唔到驚寫住error99
換野會唔會每日reset?

暫時唔會, 馬岱打兩次就無得打
無活動打
開始悶

明日有趙娥(囡囡) 活動
懶追post
我想問sega ac個驗證碼點入 唔識日文

你search片假命然後逐粒日文copy啦 五粒字好快姐
打完魏/蜀/吳初章
少少總結

兵種相勊
(劍<->扇)互相勊

奶媽
暫時已知:送既4星大喬,4星吳國太(兩個都係中回復),4星荀氏(每回合小回復)

3星
荀攸(大水計打全體)王悅(落雷打全體/破赤陣)曹昂(破赤陣)朱然(破青陣)

破X陣(青陣,赤陣,黃陣等等...暫時知道赤陣係BOSS令自己加大血量 例如100血->BOSS開赤陣->BOSS 200血)

補充:
3星
荀攸(大水計打全體)王悅(落雷打全體/破赤陣)
諸葛瑾(英明之火計打全體)曹昂(破赤陣)朱然(破青陣)
想問呢隻game點連機??
打完魏/蜀/吳初章
少少總結

兵種相勊
(劍<->扇)互相勊

奶媽
暫時已知:送既4星大喬,4星吳國太(全體中回復),4星荀氏(每回合全體小回復)

3星

吳景(單體中回復)

補充:
奶媽
暫時已知:送既4星大喬,4星吳國太(兩個都係中回復, 巴哈:吳國太回血量比大喬多),4星荀氏(每回合小回復)

異常狀態
麻痺: 角色移動不能,但可以攻擊敵人
混亂: 角色可以移動, 但攻擊只有單方向 (e.g. 上下攻擊變成上攻擊, 左右攻擊變成左攻擊)

淨化之計(單體小回復+解毒,解麻痺,解封印,解混亂)
奶媽: 4星吳國太, 4星荀氏
槍: 3星王悅
弓: 2星劉封, 1星祖茂
馬岱中傳好難打
宜家係唔係留石好D
但D角好似唔夠用
宜家係唔係留石好D
但D角好似唔夠用

留石好D...
角色最理想有基本一隊(槍,馬,弓,扇,劍)
國力只係影響士氣(用技能要扣士氣)
157 226 920

劉備曹操求FD子
157 226 920

劉備曹操求FD子

已加
J師 (曹操+貂嬋)
RANK 10 解放武將等級20上限
RANK 15 武將等級30上限
求friend

求add
RANK 10 解放武將等級20上限
RANK 15 武將等級30上限

Rank 11 Lv25
想問IOS點刷首抽
求friend

我孫堅升滿lv 先轉左第隊咋 巴打唔好唔add 我啦

求add

已加
ID: 174 033 523 J師
4星角色有兩種版本
暫時知道有吳國太同王桃有兩個版本
技能,兵種一樣,只有卡面不一樣
手機版

出處未明版
Twitter 流出新5星 糜夫人

仲以為打完送
點知係打完有得抽

仲以為打完送
點知係打完有得抽

有網友估計係國力level 3報酬
因為國力level 3就可以開武將列傳

努力升rank+農國力中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞