[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
睇個樣好似轉到抽筋咁
其實隻GAME好唔好玩
派遣點用
教學太煩,放低部電話勁篤過左無睇
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到
用木牌換左張卷諗住打馬岱

木牌點先有?

打event第1個

木牌拎次無得再拎
有無其他入手方法
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到

你用香港itune aCcount??
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到

上網睇開左個新日本acc 下載隻Game
再轉地區去香港入信用卡資料 再買
但失敗
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到

但失敗

咁唔知啦
不過我都係上網買itune 卡
囉左既「經驗卡」點食?
囉左既「經驗卡」點食?

係咪指銀色果條Key?
Quest畫面大地圖 - > 右下黃色Event(イベント) -> 第四個育成 經驗值之章

初級成隊lv1都夠做,明係俾你用黎升新卡/隊

初級用一條key一體力,過關全隊400exp (1lv升到9lv)
中級用三條key一體力,過關全隊1200exp (9lv升到15lv)
高級冇試過
1999既介紹。。。
多多包涵
有錯有唔岩請指正

https://youtu.be/4W0ASRoLHbU
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到 [im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/102136_74ba9e3da6091b6b9b082fed98be5b86.jpg[/img]

但失敗

咁唔知啦

Send左Email比 Apple 15分鐘搞掂
10抽得張4星荀氏
隻game係咪好似summons board咁玩
有冇連機

隻GAME係同 TERRA BATTLE 一樣
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到 [im][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/102136_74ba9e3da6091b6b9b082fed98be5b86.jpg[/img][/url]

但失敗

咁唔知啦

10抽得張4星荀氏

用hk card 得?
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到 [im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/102136_74ba9e3da6091b6b9b082fed98be5b86.jpg[/img]

但失敗

咁唔知啦

10抽得張4星荀氏

我都俾左8蚊
哩招真係高,咁平有10抽仲必中4星以上
不過得4星張飛

宜家抽左張符 + 300石 + 30有償石 共30抽
得1張5星劉備
想課8蚊玩玩都唔得
買極都買唔到 [im][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/102136_74ba9e3da6091b6b9b082fed98be5b86.jpg[/img][/url]

但失敗

咁唔知啦

10抽得張4星荀氏

用hk card 得?

買日本ITUNES卡啦
信和 / TAOBAO
想課8蚊玩玩都唔得

但失敗

咁唔知啦

10抽得張4星荀氏

用hk card 得?

買日本ITUNES卡啦
信和 / TAOBAO

諗住課120yen 咋
想課8蚊玩玩都唔得

但失敗

咁唔知啦

10抽得張4星荀氏

用hk card 得?

買日本ITUNES卡啦
信和 / TAOBAO

諗住課120yen 咋

買300 YEN嗰張囉
我想刷啊 唔要要孫堅
我想刷啊 唔要要孫堅

好少見宜家手機GAME冇得刷首抽 (或者要咁煩先刷到)
不過睇嚟隻GAME都係俾玩街機D人等機時無聊玩下
囉左既「經驗卡」點食?

係咪指銀色果條Key?
Quest畫面大地圖 - > 右下黃色Event(イベント) -> 第四個育成 經驗值之章

初級用一條key一體力,過關全隊400exp (1lv升到9lv)
中級用三條key一體力,過關全隊1200exp (9lv升到15lv)
高級冇試過

唔該哂
岩岩試左高級打一次升到LV20
中級同高級一樣, 可以直接打高級。
LV1 都夠打高級
我想刷啊 唔要要孫堅

孫堅招技正喎
囉左既「經驗卡」點食?

係咪指銀色果條Key?

高級冇試過

唔該哂
LV1 都夠打高級

點解我最高得15lv
個活動只係有4星馬岱絆,冇本體?
囉左既「經驗卡」點食?

係咪指銀色果條Key?

高級冇試過

唔該哂
LV1 都夠打高級

點解我最高得15lv

要升rank先可以解放角色最大level
囉左既「經驗卡」點食?

係咪指銀色果條Key?

高級冇試過

唔該哂
LV1 都夠打高級

點解我最高得15lv

rank 5 好似已經20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞