[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
世界級垃圾GAME
60抽1金
銀都唔多隻

其實呢隻game 係玩單抽架
王異你今日抽左未?

仲有幾多巴打玩緊
仲有幾多巴打玩緊

就黎全金
仲有幾多巴打玩緊

就黎全金

最近都抽到金 無啦啦彈舊野出黎話叫我評分 feel到真係冇咩人玩咁
好驚隻game會摺
仲有幾多巴打玩緊

就黎全金

最近都抽到金 無啦啦彈舊野出黎話叫我評分 feel到真係冇咩人玩咁
好驚隻game會摺

唔係抽金
係打D關全金
仲有幾多巴打玩緊

就黎全金

好驚隻game會摺

唔係佢LINK左街機
我玩3分鐘就唔玩啦
仲有玩既,但上層同下層個批斷層應該幾勁,好難有新手加入
仲有幾多巴打玩緊

就黎全金

好驚隻game會摺

唔係佢LINK左街機
我玩3分鐘就唔玩啦

依樣真

係 4個國是旦一國要抽齊一隊似樣嘅都難
而且最近完左活動&送野都少左好多 真心唔太吸引新手

係 4個國是旦一國要抽齊一隊似樣嘅都難
而且最近完左活動&送野都少左好多 真心唔太吸引新手

四國又要分四副DECK,五星又要分親交,我當首抽十抽中哂五星都唔係話好好景

送卷又送得少,活動關九成刷素材,KEY,打法千篇一律

有幾十個桃都冇心機用啦
仲要同FATE搞聯動,同三國都唔關事,我睇搵埋依侵水就執
各位返黎囉 改版後機終於都有free play啦 仲同fate合作 你今日抽左味

唔好棄住呀 我地唔閪就冇人閪嫁嘢

唔好棄住呀 我地唔閪就冇人閪嫁嘢

又唔會棄既,玩到佢執lo
改版後個掘野好好多
以前要等佢LOAD ON99

不過依家電腦打都係ON99既
唔會交比佢打囉...
改版後個掘野好好多
以前要等佢LOAD ON99

不過依家電腦打都係ON99既
唔會交比佢打囉...

個ai好on9
All in 唔中saber想棄驚

唔係250石必中咩?

我係想中阿堤拉同玉藻前,點知俾左紅saber我

唔係250石必中咩?

而家週街礻口, 不過礻口好似好用過玉藻啦

唔係250石必中咩?

岩岩相反我中左玉藻 但想要紅saber

唔係250石必中咩?

而家週街礻口, 不過礻口好似好用過玉藻啦

玉藻招技麻麻地 雖然都好丁
而家援軍計大戰PT搞到要成日清下FD LIST,又唔可以擺D廢J做頭像
而家援軍計大戰PT搞到要成日清下FD LIST,又唔可以擺D廢J做頭像

不如加我丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞