[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
今日好似reset左換野shop
換多兩條key夠數鳥
拼哂所有石去刷趙娥 最後lv9差2x先升爆 好唔甘心
馬岱好好運咁打左一場超級+一場上級三星就齊左100

勇者...
第一次活動
唔敢all in囉
不過唔洗灰心,唔知幾時應該會復刻既
今日好似reset左換野shop
換多兩條key夠數鳥

正常都一個月reset一次
今時今日仲體力制
如果唔係玩街機真係唔會玩

勇者...
第一次活動
唔敢all in囉

我覺得更新完個機率改到好低
定係我以前太好運

勇者...
第一次活動
唔敢all in囉

定係我以前太好運

定係因為個天唔鍾意我
btw聽日開始好似有新討伐活動 有無巴打知有咩特別

勇者...
第一次活動
唔敢all in囉

定係我以前太好運

定係因為個天唔鍾意我
btw聽日開始好似有新討伐活動 有無巴打知有咩特別

我原本都諗住all in全部桃打左幾粒先發現 allin都好似打唔夠 到lv5停手 聽日後日有活動再戰
btw 岩岩十抽再中孫堅
仲有呂布 貂嬋 正
啲boss全部冇兵種
啲boss全部冇兵種

3連擊以上5体擊破...點搞呀...痴筋
啲boss全部冇兵種

用3個去圍一個
boss都已經3個啦 你搵多2隻卒
啲boss全部冇兵種

用3個去圍一個
boss都已經3個啦 你搵多2隻卒

原來個條件係咁解。我而家明鳥

我複雜化左
留明
推post

主要放劉備
求蜀好友
得曹操加呂布嚴重卡關
隻馬岱係咪其中一個條件要用3星打??? 用哂3星槍打上級??
好似唔多夠打咁款?
隻馬岱係咪其中一個條件要用3星打??? 用哂3星槍打上級??
好似唔多夠打咁款?

4星或以下都ok
請問點囉金銀銅 同d point
去抽街機卡?
去抽街機卡?

你聯動先
去抽街機卡?

你聯動先

已聯
琴日抽中左金曹操
今日睇番已經有60金係ACC入面
但係點換街機卡?
如果可以 有無網址? THX
去抽街機卡?

你聯動先

已聯
琴日抽中左金曹操
但係點換街機卡?

日本先換到
去抽街機卡?

你聯動先

已聯
琴日抽中左金曹操
但係點換街機卡?

日本先換到

因為黎緊去日本
姐係去日本街機就換到?
APP抽-->囉金幣--->去日本街機--->換-->打一場就出?
去抽街機卡?

你聯動先

已聯
琴日抽中左金曹操
但係點換街機卡?

日本先換到

因為黎緊去日本
姐係去日本街機就換到?
APP抽-->囉金幣--->去日本街機--->換-->打一場就出?

一場只出一張
幾時先有新活動 好想要夏侯惇 留唔留石好?
儲左300石 唔想抽住
幾時先有新活動 好想要夏侯惇 留唔留石好?

夏候惇好似要開傳先加入個pool
而唔係呂布個種活動up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞