[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
大家有冇好用3* 推呀? 升到佢親10 上場

荀攸,大水計勁

王悅,招落雷升爆清卒都OK

黃蓋就基本能力高,我有太史前拎黎吳DECK充數

另外諸葛謹我見好多人都升,可能火計勁

唔知係我冇升好多技定咩
清全體果d好似都唔係好好用
打上級d關 最弱果種兵有時都成30血 一招清唔到=冇撚用
其實用到依家暫時覺得張飛招技最好用 適用情況最全面

我王悅再升高睇下點,而家20LV,落雷5LV,係扣20,上級係清唔灑

其實我王悅已經29LV 但數值真係比4星明顯地差
有4,5星既話真係唔係幾想用 出技都唔係好勁

三星都係要親交10先擺得上枱
想問一下大家 木札會怎樣用 我到現在只買過限定抽卡卷 馬岱鎖鑰和限定大戰抽卡卷值得換嗎? 于吉...就算了吧800札一張 技能是知力減少

大戰POINT搵笨,我換過,好後悔

留住先啦

有咩咁搵笨??

我第一次抽 中左另一個既孫權 但原本已經有一隻20幾LV

有孫權架咩

孫堅 打錯 sor
想問一下大家 木札會怎樣用 我到現在只買過限定抽卡卷 馬岱鎖鑰和限定大戰抽卡卷值得換嗎? 于吉...就算了吧800札一張 技能是知力減少

大戰POINT搵笨,我換過,好後悔

留住先啦

有咩咁搵笨??

我第一次抽 中左另一個既孫權 但原本已經有一隻20幾LV

有孫權架咩

孫堅 打錯 sor

打劇情見過 紅頭髮冇孫策咁man
十張無雙卷 又中一張荀氏....依家親交8... 長掛荀氏 有興趣可以加我 然後講一聲 好友ID:145583066
哈,,,双 荀氏保安心
新手 想問下 首抽刷到曹操同王元姬 勁唔勁

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

兩次十連 +2百幾石 岩岩中多左隻孫堅 係咪將堆五星放埋一齊就得

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

兩次十連 +2百幾石 岩岩中多左隻孫堅 係咪將堆五星放埋一齊就得

開波可以,然後慢慢再組同攻屬 and 同勢力隊
上星期貨完30石先發現無左有料10抽
呢排淨係打水晶無打過故事
仲停留係主線第三格
荀氏真係咁好用 見啲日本仔都係咁J
暫時打主線同活動 用吳同蜀
都未遇到要keep住補血既情況
吳開天啟個波大大力 但平時清卒好慢
蜀張飛關羽清卒好勁

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

原來依家可以咁多抽
係我既話我會洗隻新呂布 兩turn主動範圍技我覺得好勁
最好係一隻新呂布加一隻主公加成
不過呢個係我自己鐘意洗首抽
唔想洗你果個開都冇問題

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

原來依家可以咁多抽
唔想洗你果個開都冇問題

但我岩岩單抽中左荀氐 係咪好有用

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

原來依家可以咁多抽
唔想洗你果個開都冇問題

係 我好彩抽到親交6
1 turn可以補20-30 好爽 溢補情況又少d
堅好用

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

原來依家可以咁多抽
唔想洗你果個開都冇問題

係 我好彩抽到親交6
1 turn可以補20-30 好爽 溢補情況又少d
堅好用

既然係咁 我都係照開波算啦 魏國隊好似已經好齊
荀氏真係咁好用 見啲日本仔都係咁J
暫時打主線同活動 用吳同蜀
都未遇到要keep住補血既情況
吳開天啟個波大大力 但平時清卒好慢
蜀張飛關羽清卒好勁

我覺得現階段關卡,武將都未受考驗,用咩都過到

就算4-3,真係要磨我就咁放隻孫堅其實都過到
呂玲綺值唔值得食埋最尾200 4星基伴
見佢兩招技都好似幾好用
但4星基伴俾抽果d都好似唔錯/張飛 荀氏
你地點揀
見佢兩招技都好似幾好用
你地點揀

我都猶豫緊比唔比趙薇佢用好...
完左又唔知有咩打
見佢兩招技都好似幾好用
你地點揀

我都猶豫緊比唔比趙薇佢用好...

不過我覺得暫時個難度 俾果d一技係範圍技既食好似冇乜用 兵仔100血左右果d
如果係克屬開一招技好多時都會死
反而升補血/用知力果d可能好d 但相比之下用知既好似廢好多
岩岩打馬岱上級 張飛30幾lv一招清到8,9隻 好鬼爽皮 用知果堆應該打唔死掛
見佢兩招技都好似幾好用
你地點揀

我升到10,雖然有補血,但感覺加攻冇太史慈咁多

而群睇TYPE做人,無雙TYPE唔太兼容,冇愛可以唔俾佢
完左又唔知有咩打

我仲努力拎緊白石個堆金裝,差成225
完左又唔知有咩打

我仲努力拎緊白石個堆金裝,差成225

果堆裝好正 活動第3,4日先回坑 依家一邊咬桃打 驚打唔切 如果唔係日任金裝果d好打好耐
見佢兩招技都好似幾好用
你地點揀

太史原來算加得多
打完返黎無用過
以為佢啲技好廢
見佢兩招技都好似幾好用
你地點揀

太史原來算加得多
打完返黎無用過
以為佢啲技好廢

親交10左 既醬淨講三圍都好用啦, lv 又升唔到咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞