[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
20lv就爆?

你rk越高 人越高lv

巴打加左你 我上面都有留過id 果個ac係劉備加孫堅 張飛同孫策
不過抽曬d石 冇中過其他 見玩左兩日又出呂布就重刷
依家用呂布 同 貂蟬 抽到張飛 關羽 蔣欽 王桃 吳國太 荀氏
手上仲有400石 好正
不過呂布同貂蟬都係左同下 有d難夾
btw 留個靚id 巴打仲有玩可以加加我 196 870 905
臨del game 前一抽中呂布
有五星孫堅,五星呂布,四星大喬,關公同埋魏國既荀彧
四國都有人,但四國都唔齊人
點組法好
點組法好

其實要關野係打乜兵
最好淨色去砌 拎3星為目標
暫時都算易玩
最多係3星 我有時要打2次

群就冇活動 唔知有乜用
點組法好

其實要關野係打乜兵
最好淨色去砌 拎3星為目標
暫時都算易玩
最多係3星 我有時要打2次

群就冇活動 唔知有乜用

玩呢隻game 已經好迷茫

推一推

巴打加左你 我上面都有留過id 果個ac係劉備加孫堅 張飛同孫策
不過抽曬d石 冇中過其他 見玩左兩日又出呂布就重刷
依家用呂布 同 貂蟬 抽到張飛 關羽 蔣欽 王桃 吳國太 荀氏
手上仲有400石 好正
不過呂布同貂蟬都係左同下 有d難夾
btw 留個靚id 巴打仲有玩可以加加我 196 870 905

加ed

得隻曹操同呂布
唔太夾得起
仲差400絆
仲差400絆

巴打究竟係點刷得到咁多
我刷超級都係出得2絆一場, d體又回得極慢
仲差400絆

巴打究竟係點刷得到咁多

一場會出 2 20 50
好運就得

我淨係打上級
仲差400絆

巴打究竟係點刷得到咁多

好運就得

我淨係打上級

我平均刷8-10場超級淨係得一次係20絆
仲差400絆

巴打究竟係點刷得到咁多

好運就得

我淨係打上級

我平均刷8-10場超級淨係得一次係20絆

你夠力打超級 應該都升rk快
你夠打超級 可以試下去打馬岱喎

我係特登用鎖匙升槍角入去打超級架
不過見仲有咁多日剩所以想盡量刷左趙娥先, 呢邊好似急d

我係特登用鎖匙升槍角入去打超級架
不過見仲有咁多日剩所以想盡量刷左趙娥先, 呢邊好似急d

同意
馬岱仲有成50日 之後打都唔遲
不過寧願要隻10親交度既趙娥 都好過要隻1親交度既馬岱
我用哂石去嘗試抽呂布
我都驚自己回唔到體升上親友10
我用哂石去嘗試抽呂布

課金
我用哂石去嘗試抽呂布

課金

前日先開始玩 依家親友lv4 only
係唔係要爆曬d石去打😂😂
我用哂石去嘗試抽呂布

課金

前日先開始玩 依家親友lv4 only
係唔係要爆曬d石去打😂😂

我都係呢幾日開始玩 而家親交lv5
見住30體轟一聲就無哂 仲要淨係得2絆真係嬲到仆街
唔食石根本無可能打得切 回體仲要10石咁多
運氣用盡 今天全2絆
打翻正常野算

原來啲運去左呢度

原來啲運去左呢度

巴打有玩街機定咩 可以拎到咁多果個咩戰國point?

原來啲運去左呢度

街機

原來啲運去左呢度

街機

唔係為左街機都唔會玩呢隻

原來啲運去左呢度

街機

等同用300石十抽
街機打一鋪有幾多point賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞