[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
完左又唔知有咩打

我仲努力拎緊白石個堆金裝,差成225

升果d 真係好快冇錢
呂姬果d又特別貴
新手 想問下 首抽刷到曹操同王元姬 勁唔勁

開得波啦
依家首抽可以幾抽?

兩次十連 +2百幾石 岩岩中多左隻孫堅 係咪將堆五星放埋一齊就得

開波可以,然後慢慢再組同攻屬 and 同勢力隊

原來依家可以咁多抽
係我既話我會洗隻新呂布 兩turn主動範圍技我覺得好勁
最好係一隻新呂布加一隻主公加成
不過呢個係我自己鐘意洗首抽
唔想洗你果個開都冇問題

但我岩岩單抽中左荀氐 係咪好有用

係 我好彩抽到親交6
1 turn可以補20-30 好爽 溢補情況又少d
堅好用

既然係咁 我都係照開波算啦 魏國隊好似已經好齊

我組隊模式係荀氏+3張勊屬 果3張考慮加號令角 攻擊方向等等 打主線要同國就另計
完左又唔知有咩打

升果d 真係好快冇錢
呂姬果d又特別貴

金裝我先買呂姬果2件 之後都向75石果D埋手 極上肉高級酒好似冇乜入手途徑
完左又唔知有咩打

升果d 真係好快冇錢
呂姬果d又特別貴

金裝我先買呂姬果2件 之後都向75石果D埋手 極上肉高級酒好似冇乜入手途徑

我掉轉,因為包同膏只係呂玲騎用到, 其他就所有5*4*都要用, 所以先換其他金具先
差75白,應該今日完工

剩番專心打1,2星絆升爆隻張梁睇下有冇300血
差75白,應該今日完工

其實升親密我見到加數值都係加幾點咋wor
有差咁多咩
差75白,應該今日完工

有差咁多咩

除左升親密本身加個數,裝備加成都大左,升LV既數值加成都大左
差75白,應該今日完工

有差咁多咩

除左升親密本身加個數,裝備加成都大左,升LV既數值加成都大左

自膠,拎左兩隻唔同版既睇,裝備冇加成

張梁高血量係靠低能力換番黎,升LV,升親交都幾乎係加血
大家換晒野未?
大家換晒野未?

裝備未換曬 呂鈴綺果d好貴 諗緊換唔換 定換其他先 唔夠白色

致所有打三國志大戰玩家
最後都拎唔哂,紅色差10個1,2星絆未拎,可惜

1,2星絆其實有咩用? 果d 人好難擺上場用

除非出限星關

1,2星絆其實有咩用? 果d 人好難擺上場用

除非出限星關

我砌黃巾DECK要升張梁,同埋實有限星關
1200石,得隻孫堅……

致所有打三國志大戰玩家

正呀

致所有打三國志大戰玩家

正呀

睇唔明 有冇翻譯兩句

致所有打三國志大戰玩家

正呀

睇唔明 有冇翻譯兩句

街機情報更新
會加卡同用少D幣印卡
今次加大左赤陣條血,減番隻BOSS本身血量,咁仲惡打左

迫你要赤陣強化

迫你要赤陣強化

3-4隻弓 開天啟2round殺到
不過佢啲卒多同塞住曬
加上黃忠個號令加埋卒打人幾痛下
都幾需要大範圍清場
迫你要赤火多啲
今次送咁小黃忠絆,打到而家先親交7,打死人
有兩隻呂布?
有兩隻呂布?

大戰版,招技一ROUND勁D同無雙版招技兩ROUND廢D
世界級垃圾GAME
60抽1金
銀都唔多隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞