[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike

Update左有呂布抽

有bug定真係咁好中 有兩三個fd都話自己單抽就中左...

我刷首抽,七次單抽最後一抽都中咗,本身就係見到呂布先想玩

想問ios 點刷首抽?

del game 再裝個save都仲係度

你要引繼引走原本個帳先刷到
利申:未刷過 上網見人講

唔識點引 有無教學

Update左有呂布抽

想問ios 點刷首抽?

唔識點引 有無教學
新手留名
想請問普通池有無機會抽到貂蟬??我就係因為貂蟬先玩呢隻game, 點知抽中哂三隻五星都未有佢

唔該哂巴打 我終於都抽中到貂蟬
另外想問下 點解我見到人地隻劉備/曹操同我隻唔同樣既 有咩分別

Update左有呂布抽

想問ios 點刷首抽?

唔識點引 有無教學

上面有巴打講過下
巴哈都好似有講
你可以睇下 因為我未引過
新手留名
想請問普通池有無機會抽到貂蟬??我就係因為貂蟬先玩呢隻game, 點知抽中哂三隻五星都未有佢

唔該哂巴打 我終於都抽中到貂蟬
另外想問下 點解我見到人地隻劉備/曹操同我隻唔同樣既 有咩分別

見到原來大戰pts抽蛋池抽出黎既就係唔同樣

Update左有呂布抽

想問ios 點刷首抽?

唔識點引 有無教學

要reg個sega id 綁定
跟住用第二部機 login個sega id
咁原本部機就可以再黎過
之前自己就係用ipadlogin iphone個acc
iphone就可以重刷

無兩部機就唔知
[[url]imghttps://na.cx/i/X25Ba45.jpg[/img][/url]
Update左有呂布抽

我都一抽中5星

劉備

其實sega算係咁
單抽左三下
中唔到五*但都有兩隻四*夏候同孫策
隻驚d關四*啱屬仲又用過五*
都仲未洗棄住
十抽中呂布同孫策
新玩 儲左10連 抽中曹操
之後先醒起未連街機anime同sega I'd
而家連返都無金銀銅
想問下係咪要打好耐先抽再一次十連
而家連返都無金銀銅

打普通關 過一關得2石
而家連返都無金銀銅

打普通關 過一關得2石

有時派遣會有20石
留意下

是咪開得?
而家連返都無金銀銅

打普通關 過一關得2石

有時派遣會有20石
留意下

我見課金9800yen先得9xx石
已經心知不妙
為左街機先玩呢隻game
[img]https://na.cx/i/YxciwXj.png[/img
是咪開得?

用卷果10抽必定 1個5星 其他3星
而家連返都無金銀銅

打普通關 過一關得2石

有時派遣會有20石
留意下

我見課金9800yen先得9xx石
已經心知不妙
為左街機先玩呢隻game

香港部機未有換野
我都廢時課金住

是咪開得?

開得
偷偷地話你聽 官方設定頭10抽必中五星
Ios點課金...
想課8蚊黎10抽
香港玩家係唔係打馬岱返黎
睇公告話起街機拎條key
但唔明點拎
香港玩家係唔係打馬岱返黎
睇公告話起街機拎條key
但唔明點拎

打到
你果2關 一take pass咪得
就必有
Ios點課金...
想課8蚊黎10抽

有咁平咩 8蚊300石???
Ios點課金...
想課8蚊黎10抽

有咁平咩 8蚊300石???

係8蚊 30石 佢有個POOL係30石十連
岩岩追post先個120yen有30石
課左抽10連中孫堅
岩岩追post先120yen有30石
課左抽10連中孫堅
20lv就爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞