[I/A]三國志大戰pocket

597 回覆
5 Like 0 Dislike
呢隻係SEGA三國志大戰自己整出黎既GAME但係就唔係好似街機個種玩法變左做轉珠

◇iOS
http://fc.sjkjsn.com/c/baqJbPvGo46E1Yab

◇Android
http://fc.sjkjsn.com/c/baqJbPvGo46E1Yac

PV:https://www.youtube.com/watch?v=uQj26acAfsI

首抽方面係教學完之後會送你一張符咁張符就俾你十抽 睇你好唔好彩中五星啦 宜家五星得劉備 曹操 孫堅 同 貂嬋

J死人
Terra Battle 玩法
中孫堅
今晚再硏究
中孫堅
今晚再硏究

巴打留個ID加好友啦
中孫堅
今晚再硏究

巴打留個ID加好友啦

張符必出五星?
中孫堅
今晚再硏究

巴打留個ID加好友啦

加左你啦巴打
張符必出五星?

唔知 要等其他巴打既報告 我就抽到5星貂嬋
我抽到2張孫堅
張符必出五星?

必定係1五星9三星
張符必出五星?

必定係1五星9三星

咁就可以直接開波啦 唔使刷首抽咁煩
呢4隻5星d技係咩,睇唔明

邊隻好d
呢4隻5星d技係咩,睇唔明

邊隻好d

孫堅:大技:全體攻擊超大UP+血量中減少(1回合) (用4士氣)
細技:全體攻擊力小UP(1回合) (用2士氣)

劉備:大技:全體攻擊大UP(1回合)(用4士氣)
細技:全體攻擊力中上升(1回合) (用3士氣)

曹操:大技:全體武力中上升(2回合) (用4士氣)
細技: 全體攻擊中上升(1回合) (用3士氣)

貂嬋:大技:對敵單體造成大傷害並延遲佢攻擊回合1TURN 另外貂嬋既智力係高過敵人既話佢個傷害會提升 (用4士氣)
細技: 敵人知力小下降(1回合)
另外如果有巴打抽中個幾隻5星可唔可以講下佢攻擊方向係點?
貂嬋就左同下可以攻擊
第一次用石十連 出得一隻4星
三國志 做乜鳩轉珠sosad]

J死人

三國志 做乜鳩轉珠sosad]

唔好理啦玩左先 D囡囡好正

放首抽10抽後首1抽 劉備

+line詳談>加密:

J死人

大失所望
垃圾都拎黎賣
大失所望

可能因為暗榮搶左黎做搞到要變成咁(9估)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞