[山寨GAME]自爆被逼打假賽!韓LOL選手悲憤跳樓:我真的受不了了

265 回覆
35 Like 37 Dislike
Dota簡單?笑位黎?
玩左10幾年dota, 由wc3 v5.84開始到依家,中途玩過一兩個月LoL, 細節LoL完全追唔上,lol係冇turn speed,而dota精細到以毫秒展現每步動作、平衡性、獨特性都無可比擬。
話dota垃圾嗰啲廢柴唔好再打機啦,你覺得佢垃圾只因你廢,dota 從來唔係noob friendly,一係你就諗方法搞搞個腦等自己冇咁on9, 簡單啲就直接斬掉重練,獻世都唔係辦法

所以咪紅唔起囉
垃圾蘋果一樣係當d客弱智
所以咪好好賣

有冇巴打係大陸玩Dota2,特別慢

SEA 咁cancer 點打

我入perfect world 打支那蝗都唔撚想見到班蝻亞馬騮
屌佢老母去日本server 第一句見到嘅竟然係 putang ina mo

Perfect world 有時ping 好高,試過入game 前 60ping,入左game 450ping
lol係就係俾大陸買起左
但大陸講到明乜都唔會郁
美國riots對隻game所有嘢係有絕對權力
但大陸講到明乜都唔會郁

你相信?
同一道理,TVB俾大陸買起左,但大陸講到明唔會郁新聞部,你信唔信?
出身自貧困家庭點玩得起電腦

理解下咩叫貧困

解釋下咩叫貧困
Dota簡單?笑位黎?
玩左10幾年dota, 由wc3 v5.84開始到依家,中途玩過一兩個月LoL, 細節LoL完全追唔上,lol係冇turn speed,而dota精細到以毫秒展現每步動作、平衡性、獨特性都無可比擬。
話dota垃圾嗰啲廢柴唔好再打機啦,你覺得佢垃圾只因你廢,dota 從來唔係noob friendly,一係你就諗方法搞搞個腦等自己冇咁on9, 簡單啲就直接斬掉重練,獻世都唔係辦法

所以咪紅唔起囉
垃圾蘋果一樣係當d客虛弱

打下機都要拎虛榮感真係好撚on9 利申覺得2隻都好玩 只係dota冇fd 玩
"Dota"以其相對簡單的操作、快節奏的對戰和激爽勁爆的廝殺博取了大多數電競玩家的身心

Dota 難好多
LOL 弱智都識玩

一定係搞亂左Heroes of the Storm 同Dota 2
一即閃全 全即是一
樓主既一舉一動都係受中共影響
因為樓主打lol輸到仆街係中共既政治手段
令到樓主覺醒lol係中共既政治道具
令到中共可以唔洗出手已經令人感受到佢既偉大
一即閃全 全即是一
樓主既一舉一動都係受中共影響
因為樓主打lol輸到仆街係中共既政治手段
令到樓主覺醒lol係中共既政治道具
令到中共可以唔洗出手已經令人感受到佢既偉大

你看完這個post,你還真心相信本人會投資大量時間係大陸moba上 ,証明你既分析能力都唔差。
Dota簡單?笑位黎?

所以咪紅唔起囉
垃圾蘋果一樣係當d客弱智
所以咪好好賣

有冇巴打係大陸玩Dota2,特別慢

SEA 咁cancer 點打

我入perfect world 打支那蝗都唔撚想見到班蝻亞馬騮
屌佢老母去日本server 第一句見到嘅竟然係 putang ina mo

Perfect world 有時ping 好高,試過入game 前 60ping,入左game 450ping

至少同隊果班真係隊友 再廢都係5打5
屎ser 長期1打9 隊友真係夠膽同你pick4隻mid
反而打機方面 支那先係最多正常人
lol啲新英愈出愈柒,平衡又做得差,但就一年多人玩過一年,公平咩
咁樓豬有咩證據tencent係lol有木馬或推廣支共意識形態先、一味9up唔得架

利申冇玩好耐

我冇話過它有木馬,我也沒有證據去證明,
我只係講遊戲軟件有機會有木馬,因為美國有報道指出中國騰訊的WeChat是工業間諜軟體,所以估計中國騰訊買下LOL是有其目的。

至於意識形態上面已經講過。

美專家: 中國騰訊的WeChat是工業間諜軟體
http://windrivernews.pixnet.net/blog/post/393749426-%E7%BE%8E%E5%B0%88%E5%AE%B6%EF%BC%9Bwechat%E6%98%AF%E5%B7%A5%E6%A5%AD%E9%96%93%E8%AB%9C%E8%BB%9F%E9%AB%94.

兩者無關係架wo

本人寫了一文關於 "共產黨對香港的文化攻擊",當中一段詳細提及遊戲(eg. LOL) 當中意識形態鬥爭的作用。
https://lihkg.com/thread/210696/page/1
lol啲新英愈出愈柒,平衡又做得差,但就一年多人玩過一年,公平咩

柒就緊架啦 , 有banpick 既話比賽算正正常常啦

大家都係揾最勁個幾隻 , 唔係ban 就搶 , 搶左一路另一路俾人搶番 , 最尾都係7成技術 , 邊個用d首搶勁英用唔好輸9成

不過太偏向比賽 , 平時打ng 同rank 真係狗也不屌
但大陸講到明乜都唔會郁

你相信?
同一道理,TVB俾大陸買起左,但大陸講到明唔會郁新聞部,你信唔信?

咁事實而家都重未見到有影響
你下下都幻想出黎
點同你傾
樓主戇鳩冇藥醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞