[山寨GAME]自爆被逼打假賽!韓LOL選手悲憤跳樓:我真的受不了了

265 回覆
35 Like 37 Dislike
自己都賭埋一份咪得囉
自己都賭埋一份咪得囉

你個意思係"人氣下滑"="冇人玩"?

係你自己話中國拎哂冠軍會無人玩 韓國又特別啲佢拎哂冠軍就有人繼續玩

韓國已經係外國人喇,唔明你想講咩喎

On9仔扮假膠 哂我時間

你睇清楚我打乜先鳩問啦

你話英雄聯盟中國獨大就無中國以外嘅人玩 所以中國隊唔拎冠
現實係韓國隊獨大左幾年 美國歐洲中國仲大把人玩緊 你啲垃圾論點就收鳩柒皮啦

本人一早講,假如一開始,LOL係大陸操控之下,中國人/LPL D隊攞晒世界冠軍,便冇咩外國人玩。

你而家問我"為什麼韓國(外國人)拎哂冠軍,依然有外國人繼續玩"。

其實你知唔知你自己問咩呀?

美國人歐洲人全部都韓國人

你個意思係"人氣下滑"="冇人玩"?

係你自己話中國拎哂冠軍會無人玩 韓國又特別啲佢拎哂冠軍就有人繼續玩

你睇清楚我打乜先鳩問啦

現實係韓國隊獨大左幾年 美國歐洲中國仲大把人玩緊 你啲垃圾論點就收鳩柒皮啦

本人一早講,假如一開始,LOL係大陸操控之下,中國人/LPL D隊攞晒世界冠軍,便冇咩外國人玩。

你而家問我"為什麼韓國(外國人)拎哂冠軍,依然有外國人繼續玩"。

係到玩斷章取義. 嘩Hi!

你唔當韓國人係外國人?
樓住好似想講玩LOL係會令d人生活有少少改變
好似有d人會開始講6666(因為係lol到見到)
我理解到係得咁多
佢講野講d唔講d咁,剩係話用呢件事黎做d野,但永遠講唔到做乜

你睇清楚我打乜先鳩問啦

你唔當韓國人係外國人?

原來係大中華膠
得兩類人中國人同外國人
樓主可唔可以清晰咁解釋點解中國隊拎冠軍就無人玩
你可唔可以指出個因果關係係邊?
我真諗極都唔明
我真諗極都唔明

"試想下lol是wechat, dota是whatsapp"
笑撚死我
我真諗極都唔明

"試想下lol是wechat, dota是whatsapp"
笑撚死我

呢個前設完全係尻up
完全出於佢個人既主觀睇法
咁都可以拉埋紅色政治講,又無說服力去講係維穩工具,點叫人聽你講
負已評

你睇清楚我打乜先鳩問啦

你唔當韓國人係外國人?

原來係大中華膠
得兩類人中國人同外國人

幾時有講話全世界得兩種人?
咁都可以拉埋紅色政治講,又無說服力去講係維穩工具,點叫人聽你講
負已評

It同文化產業唔可以同政治有關?
係大陸所有遊戲都有政治審查
我真諗極都唔明

笑撚死我

呢個前設完全係尻up
完全出於佢個人既主觀睇法

It同文化產業唔可以同政治有關?
係大陸所有遊戲都有政治審查
我真諗極都唔明

笑撚死我

又喺度斷章取義
我真諗極都唔明

《英雄聯盟》2016公佈最新玩家數目:月活用戶超過一億大家實在睇少咗遊戲對青少年既影響力。
痴線佬
wechat既用戶已經是五億。
Lol 2016年每月平均活躍人數一億,
紅色資本早已經係IT以及遊戲文化產業,每一個細節都有其控制權。
痴線佬

見佢重複又重復
好似啲弱智仔咁

你睇清楚我打乜先鳩問啦

你唔當韓國人係外國人?

原來係大中華膠
得兩類人中國人同外國人

幾時有講話全世界得兩種人?

佢係話韓國係咁拎冠軍,點解重有韓國以外既人玩LOL
我真諗極都唔明

笑撚死我

佢係咪幻想緊自己著住白色袍企係講台上發佈改變人類既研究
容我假設
試想下lol是wechat, dota是whatsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞