[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔係新game 黎架咩? 點解有咩一週年嘅,down黎玩下先
同埋建唔建議買首抽帳
因為手機版係今個月先出
買唔買首抽就睇你玩得長唔長
同角色只可放一隻係頭

咁仲抽唔抽?
爆左機喇
我要升邊幾隻先
第一行:右1(或隻第二行左1)
第二行:右1
第三行:右1
第四行:左1
我見d tier list唔係推薦第4行中間多過左1咩?
但你已經升咗中間
個人喜好
水果隻2技打全體同有機率冰一turn 3技加爆同爆傷(被動)
火果隻2技貫穿破根性 3技全體打 消對面BUFF加破防
自已取捨
白圈Serra陽彩二選一黎練,兩隻都係buff角唔會一齊入隊
紅圈皇騎蒼同惡魔168推圖首選
其他果D例如圓神168唔係唔駛練,但推圖都係圈住果D好用
但係去到推塔就會明圓神有咩咁好
都係果句,隻驚唔可以一隊走天涯,到打唔郁/其他mode就要重新選角砌隊
新手LM

請問咁樣係咪開得?
同埋重複嘅角有咩用?
打hard塔盾いろば真係煩到仆街
睇你想唔想刷多隻SS角,不過成4隻限定都歐到爆
我覺得開都ok,其他SS角之後用無敵藍券爆番黎

重複角要黎突破,尤其係2020陽彩突破會開多個四技隊長技出黎
忘卻再打入去得唔得
呢隻驚真係要搵d角剋返
隻隻都要升下,肥料又打得少有排攪
秒唔到都係用惡魔168 2019ここあ呢類cc控住配埋補慢慢磨
兩隻唔同情況用,唔好比海鮮網誤導
從來唔係直接就1位遠比4位強,3位遠比6位強
玩耐左你就知點解1位凍結會咁高評價
而其實4位根本不下於1位,什至算得上有全驚最精神病既配置
2020陽彩係大部分開荒階段,3回盾加解狀態比負責炸兩turn既seira更泛用
排得係前10,什至無列出黎既都仲有一堆強手,全部係我心目中無太大既價值差
總之你呢個算係歐洲貴族開局
惡魔168係邊隻?咁我放隊放紅圈加2020 加邊隻
最底紅圈個隻
水隊放埋ur2019蒼
遇雷咪換埋2019seira同圓神
其實雙支緩無問題
真 我課左1萬羊都未有佢咁多角

D大技石響邊到打多
紅個D我知打曜日,但最尾個粒唔知邊到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞