[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我有睇 我未試過 9估
打hard hell 12章啦 打完送一粒 total 2粒 不過無得揀 要抽
I seee原來有UR送都唔記得左
唔知生命珠係第幾章 我隻2020陽菜 副裝想整兩粒速兩粒生命%
1章+HP
9章HP%
10章both兩種珠都會跌
Thx 輔角整全速好 定 有d +Hp 見攻略推hp%同速珠
如果2020陽一定係主速副HP
有主速副雙HP更正

推佢用HP係因為佢個罩大細同佢HP(唔係個胸)相關
PVP入佢一定係推爆最高速,開完罩(三技)之後即刻幫隊友提速(加行動棒25% ),然後陽彩開完波之後D隊友就澎澎澎成條入晒對面
最正係就算入唔晒對面,都仲有個罩頂一下對面一波攻擊(當然宜家週街都圓神就無敵大罩都無用,呢個就另外一話

再加埋陽彩隊長技有得加全隊的中,即係易D上debuff又係勁爽

攪到我都想抽番隻,可惜中唔到
下次實中既 我掛機竟然掛到hell 12 章拎左粒 唔知算唔算令野
唔算最靚但都算唔錯
起碼係非自選抽到雙攻珠都好難得
Ur珠除左課金都唔知點得到 又刷唔到既
覆完診 抽一下一周年抽抽樂先
錢shop有機會出現,但要預番一百萬game 錢同埋最好開晒咁多格

一個月一次法珠自選製造可以整兩粒UR
一個月自製係點整 唔識搞
每個月都會定時有法珠生成活動,留意番呢個banner

然後去活動關打碎片,完成任務(整SR法珠),就會得到2粒強精藥
啪埋強精藥就可以整到UR法珠

活動入面用碎片整法珠可以自選主副能力,1主2副
例如係主攻%副攻+同的中咁樣
我刷左四十個箱呢家我有錢😂

好撚伏 屌 兩下都中唔到一隻2020 得番d唔等洗 兩三星角 喊出黎
一週年?
係 屌都on 99 升到三十lv 拎去賣左隻
唔中2020 中呢隻做乜9 上網睇兩星野黎
當開黎睇圖
其實2020機率好低
我中四隻ur都無隻係
又黎問問題 有冇人推薦下我下隻升邊隻ur技先好 (2020陽彩已滿技)
19セイラ騎蒼惡魔168卦
聽日開抽
利維坦/海蛇

依子 UR

1技 單體攻擊,15%凍結1回合
2技 全體攻擊,80%敵人全技能cool down增加1回合 (滿技會增至100%增加cool down)
3技 全體攻擊,解除所有buff,減25%行動條
4技(隊長技) 因應角色極限突破,全體水屬角色增加5%(1突)~20%(滿突)防禦力

168 SR

1技 單體攻擊,15%附加1回合烙印屬性
2技 回復我方全體20%HP,2回合防禦up
3技 全體攻擊,攻擊因應自己防禦力增加,減少對方35%行動條

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞