[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
無寫限呀,所以抽唔到UR有SR都可以玩下
維護維到日本時間 12 點 14 分咁澪丁嘅
想問下依家首抽邊個pool 好
我見好似唔係好多個可以用免費石抽

同埋版頭講既圓神同2020陽彩即係邊隻?
圓神 (Ultimate Magica いろは)

2020陽彩

依家應該抽泳裝pool 寫住M.S.S. (Magical Swim Suit)果個
宜家得MSS呢個pool係限定
圓神同陽彩已經完左,晏D六點有新限定2020丹抽
但係2020丹肯定要夾2020蒼黎用,淨係得2020丹好似唔多太有用
Over over 我想問下個咩指示廚之言個活動係講緊咩
禁我直接skip無曬石啦
無石就等23號
20丹抽到24號,23號20蒼開抽
到時見晒兩隻技能先決定抽唔抽
唔係好明你問題
我屌原來係度見到你
應該係virtual youtuber開live果時去留言教佢點樣過某D關
個youtuber過晒五關就全部user一齊送晒包括UR券在內既禮物
主要係叫大家去幫個youtuber衝人氣
魚皮巴
唔該晒
依家中得一隻泳裝UR 唔知開唔開好
唔開抽利維坦依子好過
打塔冇解buff 會想死
要磨到2046
重開一個三十抽抽到了照舊得一隻UR
感覺上呢隻game UR 率好低

係咪開得?
就係因為UR率堅低,所以都係抽多幾隻先
學佢地話齋,清buff都真係有用,抽埋依子啦
利維坦依子睇落真係好勁,PVE 同 PVP 都啱用,但佢竟然入唔到 top 10

利伸:無抽到。
新開呢個就係得依子

不過我見送果隻UR反而係最勁
惡魔168(アラクネいろは)因為識全體凍結,被動係加會心率&會心傷害,仲要係防禦型角色
控場攻擊站場都係一流,甚至一堆PVP上位隊都會見到佢
除左打單體王唔太有作用之外其實都勘稱萬用角

送呢隻角算係營運比較佛既地方
佛心公司

抽埋剩番果D中埋獄卒羅刹 セイラ 同 泳裝UR
開得了
咁拿拿淋跑泳裝活動,今晚11點完
飛多幾箱盡量升隻活動UR
至少打8箱拎齊d 升技石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞